RIE RIE RIE

Arbeidsrisico's inzichtelijk met een RIE

Met onze gestandaardiseerde aanpak voor de RIE (risico-inventarisatie en –evaluatie) beschikt u snel en efficiënt over een inzicht in uw bedrijfsrisico's. Wilt u een aanpak op maat of verdiepend onderzoek en advies voor bepaalde thema’s? Kies dan voor de RIE Plus.

Veiligheid en gezondheid verbeteren met experts

Voor elk verbeterpunt uit de RIE hebben we een specialist in huis: ergonomen, arbeidshygiënisten en veiligheidskundigen. Zij pakken onder andere de volgende risico’s aan: lichamelijke belasting, geluid, gevaarlijke stoffen, het werken met machines, klimaat en infecties.

Wilt u zelf deskundigheid in huis?

Uw werknemers moeten zich bewust zijn van de risico’s en hun gedrag op het gebied van veiligheid. Dat kan door goede instructies, het gebruik van beschermingsmiddelen en trainingen. Wij bieden verschillende veiligheidstrainingen om de risico’s aan te pakken.

Meer weten?

ArboNed is een vooraanstaande en professionele dienstverlener, die zich richt op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers, waardoor het verzuim binnen bedrijven en instellingen wordt verlaagd. Voor informatie over een RIE neemt u contact op met ArboNed via 030 299 64 44 of stuur ons een bericht.

Arboned

online aanmelden afsluiten aanvragen rie risico-inventarisatie en –evaluatie

aanvragen offerte rie risico-inventarisatie en –evaluatie

contact met ArboNed contactformulier stuur een bericht

Leaflet RIE

Snel en efficiënt inzicht in uw bedrijfsrisico's.

ArboNed_RIE.pdf (PDF 96 kb)

Uitvaarten in een veilige werkomgeving

Met de RIE bracht DELA de gevaren en risico’s helder en duidelijk in kaart.

ArboNed_Testimoni... (PDF 121 kb)