Veiligheidstrainingen Veiligheidstrainingen Veiligheidstrainingen

Veiligheidstrainingen

Veiligheidstrainingen maken uw werknemers bewust van arbeidsrisico’s. Werknemers leren wat het effect is van hun gedrag en hoe ze de risico’s kunnen verkleinen. Met het gevolg dat uw werknemers veiliger werken, het aantal ongevallen vermindert en het verzuim daalt.

Wat zijn veiligheidstrainingen?

Onze veiligheidstrainingen zijn geschikt voor organisaties die samen met hun werknemers willen werken aan een veilige werkplek, zodat (bedrijfs)ongevallen voorkomen worden. De trainingen, voorlichting en instructies door consultants van ArboNed maken uw werknemers bewust van hun gedrag. En van de gevolgen van dat gedrag voor hun eigen veiligheid en die van hun collega’s. Tijdens de trainingen krijgen deelnemers praktische tips en wordt hun veiligheidsbewustzijn vergroot. Daarmee verhoogt u de veiligheid op de werkvloer. 

Wij bieden de volgende veiligheidstrainingen:

Meer weten?

ArboNed is specialist op het gebied van gezond en veilig werken. Onze deskundigen adviseren, onderzoeken én implementeren. Voor meer informatie over veiligheidstrainingen of het maken van een afspraak neemt u contact op met ArboNed via 030 299 64 44 of stuur ons een bericht.

Arboned

online offerte aanvragen trainingen

contact met ArboNed contactformulier stuur een bericht

Testimonial

Download hier de testimonial van Hercuton.

ArboNed_Testimoni... (PDF 119 kb)

ArboNed Nieuwsbrief

We vinden het nieuws van elke dag belangrijk. U ook? Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Lees meer