ArboNed Comfortabel ArboNed Comfortabel ArboNed Comfortabel

ArboNed Comfortabel

Wilt u uw verzuimmanagement goed geregeld hebben? En hebt u geen tijd om zelf alle acties van de Wet verbetering poortwachter in de gaten houden? Dan kiest u ervoor om de experts van ArboNed – samen met u – invulling te geven aan een daadkrachtige verzuimbegeleiding.

Coördinatie van uw verzuimmanagement

De reïntegratie- en preventieadviseur coördineert voor u het verzuimmanagement. Deze adviseur is uw vaste contactpersoon. Hij bewaakt continu de voortgang van het herstel en communiceert actief over de meest effectieve route naar een duurzame werkhervatting. Met u, uw werknemer en onze medisch professional. Uiteraard binnen de wettelijke kaders. De reïntegratie- en preventieadviseur bepaalt welke vervolgactie ingezet moet worden op het meest effectieve moment met de juiste professional. Zo kunnen we uw werknemer gericht ondersteunen om zo snel mogelijk weer goed in het werk te functioneren.

Uitgebreide analyse werknemer

ArboNed onderscheidt zich door actieve verzuimbegeleiding die desgewenst al op de eerste dag dat uw werknemer verzuimverlof aanvraagt met een digitale vragenlijst. Daarbij betrekken we naast de werksituatie en –omstandigheden, ook de privésituatie. De vragenlijst geeft onze experts inzicht in de verzuimoorzaak en bepaalt welke vervolgactie ingezet moet worden op het meest effectieve moment, door de juiste professional. Door de verzuimbegeleiding af te stemmen op de verzuimoorzaak, kunnen we uw werknemer gericht ondersteunen om zo snel mogelijk weer goed in het werk te functioneren.

Voordelen van ArboNed Comfortabel

  • Eén vast aanspreekpunt: reïntegratie- en preventieadviseur
  • Daadkrachtige actie op dag 1 (alternatief startmoment is mogelijk)
  • De aanpak en inzet van de professionals wordt afgestemd op de verzuimoorzaak en op het (verwachte) verloop van het reïntegratietraject
  • Aandacht voor fysieke en mentale component, de mens achter het werk, het werk zelf en de werkomgeving
  • Extra aandacht voor frequent verzuim en conflict om lang verzuim te voorkomen
  • U krijgt handvatten voor preventie op individueel- én organisatieniveau

Welke verzuimaanpak past bij u?

ArboNed Comfortabel biedt twee afrekenmethodes voor de daadkrachtige aanpak van verzuim:

  • Kiezen voor financiële zekerheid
    Voor een vast bedrag per werknemer per jaar houdt u de controle op uw verzuimkosten. Hierbij zijn veel activiteiten voor een effectieve verzuimbegeleiding gedekt, van verzuimmelding tot en met de werkhervatting en alle tussenliggende (poortwachter) activiteiten. Met dit abonnement houdt u controle over de kosten. Klik hier voor het overzicht van alle activiteiten in het abonnement >>

Hebt u zelf de juiste expertise in huis, en wilt u de eerste periode van het verzuim zelf registreren en bewaken? Dan is een alternatief startmoment mogelijk.

‘Vandaag’, alle informatie op één plek

Met het online verzuimvolgsysteem ‘Vandaag’ bieden wij u een makkelijke manier voor verzuim-, herstel- en verloopmelden en houdt u inzicht in lopende en uitgevoerde acties. Overzichtelijke verzuimcijfers en heldere rapportages geven u inzicht in het verzuimproces en herstel van uw werknemers.

Meer informatie?

ArboNed is een van Nederlands meest bekende arbo bedrijven. Wij zijn specialist op het gebied van verzuim en preventie. Voor meer informatie over de verzuimabonnementen van ArboNed of het maken van een afspraak neemt u contact op via 030 299 64 44 of stuur een e-mail.

Arboned

direct online afsluiten abonnement offerte verzuim
contact met ArboNed contactformulier stuur een bericht

Door aandacht verzuim voorkomen

Calco let extra goed op signalen die kunnen duiden op toekomstige uitval. En met succes: met de hulp van ArboNed daalde het verzuim van 6,5% naar 1,2%.

ArboNed_Testimoni... (PDF 168 kb)

Leaflet ArboNed Comfortabel

Wilt u meer weten over de dienstverlening van ArboNed Comfortabel?

ArboNed_Comfortab... (PDF 124 kb)

Leaflet reïntegratie- en preventieadviseur

Wilt u meer weten over de reïntegratie- en preventieadviseur?

ArboNed_Reintegra... (PDF 102 kb)