25jaar

  

Al 25 jaar maakt ArboNed, samen met u, de werknemers in Nederland gezonder en vitaler. En wie jarig is, trakteert! Profiteer heel 2019 van alle voordelen, cadeaus, gratis kennissessies en inspiratie voor een gezond en vitaal bedrijf.

Heel 2019 voordeel voor u

Als dank voor uw vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met u. Ieder kwartaal staat er een thema centraal. Via onze nieuwsbrief en onze website ontvangt u iedere maand praktische hulpmiddelen, tips en aanbiedingen en tijdens onze bijeenkomsten maakt u kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

  • Gratis kennissessies
  • Kans op mooie cadeaus
  • Aantrekkelijke aanbiedingen
  • Inspiratie, tips en hulpmiddelen

Ik blijf graag op de hoogte van alle jubileumvoordelen

ArboNed 25 jaar

Derde kwartaal: Aanpak van ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten

Maar liefst een derde van het verzuim heeft een psychische oorzaak. Als het gaat om werkgerelateerde oorzaken, dan heeft psychisch verzuim vooral te maken met psychosociale arbeidsbelasting (PSA). PSA is al jaren één van de belangrijkste arbeidsrisico’s. In het derde kwartaal van dit jubileumjaar biedt ArboNed haar klanten uit het mkb praktische tools, tips en handige voordelen voor de aanpak van PSA, oftewel: ongewenste omgangsvormen, een te hoge (ervaren) werkdruk en arbeidsconflicten.

Gratis kennissessies en webinar

In september en oktober organiseert ArboNed voor haar klanten in alle regio's diverse kennissessies rond het thema arbeidsconflicten. Voor klanten die geen van de kennissessies kunnen bezoeken, is er het online webinar over hetzelfde thema.

Meer informatie en aanmelden

arbeidsconflicten

Psychosociale arbeidsbelasting (PSA)

De meeste mensen brengen veel tijd door op het werk. De manier waarop collega’s, leidinggevenden en cliënten met elkaar omgaan, kan veel invloed hebben op hoe iemand zich voelt. Zeker als er sprake is van ongewenste omgangsvormen, een hoge werkdruk of een arbeidsconflict. Als werknemers stress hebben door dit soort factoren in de werksituatie, noemen we dat psychosociale arbeidsbelasting (PSA). PSA kan ingrijpende gevolgen hebben; mensen kunnen er letterlijk ziek van worden. Door goede afspraken te maken, houdt u uw werknemers in balans en blijven ze met plezier aan het werk. Hiervoor maakt u een PSA-beleid.

Direct aan de slag Meer informatie over PSA

De Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E)

Startpunt voor een goede aanpak van psychosociale arbeidsbelasting (PSA) in uw bedrijf is de wettelijk verplichte RI&E. Met de RI&E inventariseert en evalueert u alle risico’s op PSA in uw organisatie en stelt u een Plan van aanpak op. Zo vermindert u de arbeidsrisico's en werkt u aan een gezonde en veilige werkomgeving.

De vertrouwenspersoon

Een vertrouwenspersoon verlaagt voor uw werknemers de drempel om problemen aan te kaarten. Zo werkt u aan een goede werksfeer en houdt u uw mensen duurzaam inzetbaar.

psa

 

Jubileumactie: Samenwerken aan een gezonde werksfeer

Werk binnen uw organisatie of team, samen met onze arbeids- en organisatiedeskundige, aan een gezonde werkdruk en een goede sfeer. Zo zijn en blijven uw werknemers met plezier aan het werk, is er minder verzuim en minder verloop. En uw PSA-beleid komt goed tot uitdrukking in uw organisatie. Onze deskundige helpt u in 1,5 uur op weg (€ 250). Vraag direct een offerte aan, of neem contact op met uw vaste contactpersoon of salessupport voor meer informatie.

Offerte aanvragen Meer informatie

IN BEWEGING 

MET ARBONED

Om klanten en hun medewerkers te stimuleren in beweging te komen, trakteert ArboNed op € 5 euro korting op geselecteerde hardloop-, wieler- en wandelevents bij u in de regio én een gratis sportshirt ter waarde van € 20.

Lees meer

in beweging met ArboNed

Jubileumvoordelen

25% korting op maandpakket fruit

Wekelijk vers fruit op het werk zonder dat u er omkijken naar hebt? Voor het 25-jarig jubileum biedt Vitamine & Zo klanten van ArboNed een interessante aanbieding: probeer Vitamine & Zo vier weken en krijg de eerste week gratis.
 

10% korting op uurtarief FysioHolland

Voor elke medewerker een stoelmassage, een blik op de werkhouding en werkplekinstelling, inclusief tips om klachten te voorkomen. Klanten van ArboNed kunnen eenmalig gebruikmaken van de kortingsactie en betalen € 67,50 in plaats van € 75 per uur.

 

fruit

fysioholland

Terug- en vooruitblik op het jubileumjaar

leefstijl
Kwartaal 4: Aandacht voor een gezonde leefstijl

 

ONZE

GESCHIEDENIS

Lees hier hoe ArboNed in korte tijd uitgroeide tot een van
de grootste arbodiensten van Nederland.

Lees meer

timeline
collega's

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen