25jaar

  

Al 25 jaar maakt ArboNed, samen met u, de werknemers in Nederland gezonder en vitaler. En wie jarig is, trakteert! Profiteer heel 2019 van alle voordelen, cadeaus, gratis kennissessies en inspiratie voor een gezond en vitaal bedrijf.

Heel 2019 voordeel voor u

Als dank voor uw vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met u. Ieder kwartaal staat er een thema centraal. Via onze nieuwsbrief en onze website ontvangt u iedere maand praktische hulpmiddelen, tips, aanbiedingen en maakt u kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

  • Gratis kennissessies
  • Kans op mooie cadeaus
  • Aantrekkelijke aanbiedingen
  • Inspiratie, tips en hulpmiddelen

Ik blijf graag op de hoogte van alle jubileumvoordelen

ArboNed 25 jaar

Laat u inspireren door Erben Wennemars, Jochem Uytdehaage, Mark Tuitert, Leontien van Moorsel e.a.

Een gezond en vitaal bedrijf begint natuurlijk bij u als directeur, eigenaar, leidinggevende of hr-professional. Daarom nodigen wij onze klanten persoonlijk uit voor een van de feestelijke ontbijt-bijeenkomsten in de regio. Daar kunt u kennismaken met onze professionals, zelf een korte gezondheidscheck doen en u laten inspireren door een bekende gastspreker zoals Leontien van Moorsel, Mark Tuitert, Jochem Uytdehaage, Foppe de Haan, of Erben Wennemars. U kunt zich nog aanmelden voor de ontbijt-bijeenkomst bij u in de buurt via deze link.

Ik meld me aan

sprekers

Eerste kwartaal: Samen werken aan een gezond en vitaal bedrijf

Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en zijn productiever. Gezonde en vitale medewerkers verzuimen minder, waardoor u bespaart op uw bedrijfskosten. En hoe zit het met uzelf als directeur/eigenaar, leidinggevende of HR-professional? Geeft u het goede voorbeeld?

ArboNed helpt u met praktische tools, tips en handige cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

Bekijk onze cadeaus van het eerste kwartaal

ArboNed

Het Preventief medisch onderzoek

Met het Preventief medisch onderzoek (PMO) krijgen uw werknemers inzicht in hun fysieke en mentale gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s. Het is meer dan een wettelijke verplichting; het is een cadeau voor uw werknemers waarmee u laat zien dat u hun gezondheid belangrijk vindt. Het PMO levert uw werknemers en uw bedrijf veel voordelen op.

Meer informatie over het PMO

Gratis voor al uw medewerkers: een I ❤ my job mok

Wilt u weten hoe het gesteld is met de gezondheid van uw werknemers, verzuim verlagen en voldoen aan uw wettelijke verplichting? Als u voor 1 juli 2019 een PMO bij ons afneemt, dan ontvangt u in het kader van ons jubileum voor al uw medewerkers die deelnemen aan het PMO de I ❤ my job mok.

Gratis I love my job mok bij een PMO van ArboNe

Jubileumvoordelen

25% korting op maandpakket fruit

Wekelijk vers fruit op het werk zonder dat u er omkijken naar hebt? Voor het 25-jarig jubileum biedt Vitamine & Zo klanten van ArboNed een interessante aanbieding: probeer Vitamine & Zo vier weken en krijg de eerste week gratis.
 

10% korting op uurtarief FysioHolland

Voor elke medewerker een stoelmassage, een blik op de werkhouding en werkplekinstelling, inclusief tips om klachten te voorkomen. Klanten van ArboNed kunnen eenmalig gebruikmaken van de kortingsactie en betalen € 67,50 in plaats van € 75 per uur.

fruit

fysioholland

Klantverhaal: Gezondheid en vitaliteit in de zorg

Stichting Zorg Adullam besteedt veel aandacht aan vitaliteit en gezond en veilig werken, want net als bij andere zorgverleners zijn sommige vacatures moeilijk te vervullen en is de werkdruk soms hoog. Lees hier het speciale jubileuminterview met HR-adviseur Guze van ’t Land-van der Tang. Adullam is al 25 jaar klant van ArboNed.

Lees het interview

Guze van 't Land

Vooruitblik

geluk
Kwartaal 2: Verlaag uw arbeidsrisico's
arbeidsbelastig
Kwartaal 3: Verminder de psychosociale arbeidsbelasting
leefstijl
Kwartaal 4: Aandacht voor een gezonde leefstijl

 

ONZE

GESCHIEDENIS

Lees hier hoe ArboNed in korte tijd uitgroeide tot een van
de grootste arbodiensten van Nederland.

Lees meer

timeline
collega's

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen