25jaar

  

Al 25 jaar maakt ArboNed, samen met u, de werknemers in Nederland gezonder en vitaler. En wie jarig is, trakteert! Profiteer heel 2019 van alle voordelen, cadeaus, gratis kennissessies en inspiratie voor een gezond en vitaal bedrijf.

Heel 2019 voordeel voor u

Als dank voor uw vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met u. Ieder kwartaal staat er een thema centraal. Via onze nieuwsbrief en onze website ontvangt u iedere maand praktische hulpmiddelen, tips en aanbiedingen en tijdens onze bijeenkomsten maakt u kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

  • Gratis kennissessies
  • Kans op mooie cadeaus
  • Aantrekkelijke aanbiedingen
  • Inspiratie, tips en hulpmiddelen

Ik blijf graag op de hoogte van alle jubileumvoordelen

ArboNed 25 jaar

Voorkom uitval door stress

Het vierde kwartaal van ons jubileumjaar staat in het teken van het thema leefstijl en werkstress. Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben zin om te werken. Vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek. 

Werkstress is beroepsziekte nummer 1. Van het langdurend psychisch verzuim (>6 weken), valt een kwart van de werknemers uit door stress. Een werknemer met een burn-out bent u gemiddeld ruim 8 maanden kwijt. Als u weet dat één verzuimdag al snel € 250 kost, dan is niets doen geen optie. Verzuim door stress en psychische klachten is te voorkomen, door vroegtijdig de signalen te herkennen en aan te pakken. Door middel van coaching, trainingen of de inzet van onze arbeids- en organisatiedeskundige werkt u op individueel of organisatieniveau aan een gezonde werkdruk en goede sfeer. Zo zijn en blijven uw werknemers met plezier aan het werk, is er minder verzuim en minder verloop.

Meer informatie 

werkstress

Kennissessie Voorkom dat gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress

Een gezonde werkdruk hoeft helemaal niet erg te zijn. Dit kunt u als werkgever ook niet altijd voorkomen. Maar wat als een gezonde werkdruk omslaat in ongezonde werkstress? En dit zelfs leidt tot verzuim? Welke rol speelt leefstijl hierin en wat kunt u hier zelf als werkgever aan doen? Onze arbeid- en organisatiedeskundigen en vitaliteit- en gezondheidsdeskundigen geven mkb-ondernemers praktische tips hoe zij ongezonde werkstress bij hun werknemers kunnen voorkomen of beperken. We organiseren deze gratis kennissessies op locaties door het hele land.

Online webinar

Vindt u het thema interessant, maar heeft u geen tijd om een kennissessie te bezoeken, dan kunt u op uw eigen computer ons live webinar volgen op donderdag 28 november 2019 van 12.00 tot 12.30 uur. U kunt er ook voor kiezen het webinar op een ander geschikt moment terug te kijken. Het voordeel van het live webinar is dat u per chat vragen kunt stellen aan onze experts.

Inschrijven webinar 

Jubileumactie: Samenwerken aan een gezonde werksfeer

Werk binnen uw organisatie of team, samen met onze arbeids- en organisatiedeskundige, aan een gezonde werkdruk en een gezonde leefstijl. Zo zijn en blijven uw werknemers met plezier aan het werk, is er minder verzuim en minder verloop. Onze deskundige helpt u in 1,5 uur op weg (€ 250). Vraag direct een offerte aan, of neem contact op met uw vaste contactpersoon of salessupport voor meer informatie.

Offerte aanvragen Meer informatie

IN BEWEGING 

MET ARBONED

Om klanten en hun medewerkers te stimuleren in beweging te komen, trakteert ArboNed op € 5 euro korting op geselecteerde hardloop-, wieler- en wandelevents bij u in de regio én een gratis sportshirt ter waarde van € 20.

Lees meer

in beweging met ArboNed

Jubileumvoordelen

25% korting op maandpakket fruit

Wekelijk vers fruit op het werk zonder dat u er omkijken naar hebt? Voor het 25-jarig jubileum biedt Vitamine & Zo klanten van ArboNed een interessante aanbieding: probeer Vitamine & Zo vier weken en krijg de eerste week gratis.
 

10% korting op uurtarief FysioHolland

Voor elke medewerker een stoelmassage, een blik op de werkhouding en werkplekinstelling, inclusief tips om klachten te voorkomen. Klanten van ArboNed kunnen eenmalig gebruikmaken van de kortingsactie en betalen € 67,50 in plaats van € 75 per uur.

 

fruit

fysioholland

ONZE

GESCHIEDENIS

Lees hier hoe ArboNed in korte tijd uitgroeide tot een van
de grootste arbodiensten van Nederland.

Lees meer

timeline
collega's

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen