25jaar

  

Al meer dan 25 jaar maakt ArboNed, samen met u, de werknemers in Nederland gezonder en vitaler. 2019 was ons jubileumjaar en stonden we het hele jaar stil bij een gezond en vitaal bedrijf met voordelen, cadeaus, gratis kennissessies en inspiratie.

Feestelijke kick-off ontbijtsessies

Een gezond en vitaal bedrijf begint natuurlijk bij de directeur, eigenaar, leidinggevende of hr-professional. Daarom nodigden wij begin 2019 al onze klanten persoonlijk uit voor een van de feestelijke ontbijt-bijeenkomsten in de regio. Daar konden zij kennismaken met onze professionals, zelf een korte gezondheidscheck doen en zich laten inspireren door bekende gastsprekers als Leontien van Moorsel, Mark Tuitert, Jochem Uytdehaage, Foppe de Haan, of Erben Wennemars. 

Bekijk de aftermovie hier:

Elk kwartaal een ander preventief arbothema centraal

Ons jubileumjaar was opgedeeld in thema's. Elk kwartaal stond een ander thema centraal. Tijdens dit kwartaal hebben we onze klanten uit het mkb geholpen met praktische tools, interactieve kennissessies, tips en handige cadeaus. Check onze thema's:

Samenwerken aan een gezond en vitaal bedrijf

Tijdens het eerste kwartaal, de kick-off van ons jubileumjaar stonden we stil bij het bevorderen van een gezond en vitaal bedrijf. Zo konden deelnemers van onze feestelijke ontbijtbijeenkomsten een gratis persoonlijke health-check uitvoeren en gingen we in op de mogelijkheden en voordelen van het Preventief medisch onderzoek. Met het Preventief medisch onderzoek (PMO) krijgen uw werknemers namelijk inzicht in hun fysieke en mentale gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s. Het is meer dan een wettelijke verplichting; het is een cadeau voor uw werknemers en levert uw werknemers en uw bedrijf veel voordelen op. 

Meer over het PMO

mok

Arbeidsrisico's verlagen

In het tweede kwartaal van dit jubileumjaar bood ArboNed haar klanten uit het mkb praktische tools, tips en handige voordelen voor het verminderen van de arbeidsrisico's binnen het bedrijf. Zo stonden we rondom de Week van de RI&E, 17 tot 21 juni 2019, extra stil met regionale kennissessies bij de beginselen van de Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E). Voor klanten die niet bij een sessie aanwezig konden zijn, was er het online webinar rond hetzelfde thema. Preventiemedewerkers konden hun kennis over arbeidsrisico's en beroepsziekten bijspijkeren tijdens de speciale kennissessies voor preventiemedewerkers, waarbij we ook zijn ingegaan op de eigen cases.

 

 Meer informatie over de RI&E

q2

IN BEWEGING 

MET ARBONED

Om klanten en hun medewerkers te stimuleren in beweging te komen, trakteerde ArboNed op € 5 euro korting op geselecteerde hardloop-, wieler- en wandelevents bij u in de regio én een gratis sportshirt ter waarde van € 20.

Lees meer

in beweging met ArboNed

Voorkom psychosociale arbeidsbelasting

Na de helft van ons jubileumjaar stonden we stil bij ongewenst gedrag en werkdruk: psychosociale arbeidsbelasting. De aanpak op ongewenste situaties, zoals pesten of discriminatie, moet worden vast gelegd in een PSA-beleid. Om mkb-ondernemers te helpen ontwikkelden we de PSA-checklist. Tijdens de regionale kennissessies gingen onze bedrijfsartsen en bedrijfsmaatschappelijk werkers met mkb-ondernemers in gesprek over hoe zij kunnen omgaan met verzuim door een arbeidsconflict. Voor klanten die niet bij een sessie aanwezig konden zijn, was er het online webinar rond hetzelfde thema. U kunt het webinar nog steeds terugkijken, maar de chat is gesloten.

Meer over oplossingen bij PSA

 

 

PSA

Werkstress en de invloed van leefstijl

In het laatste kwartaal van 2019 stonden we stil bij werkstress. Want een gezonde werkdruk is prima, maar wat als deze omslaat in ongezonde werkstress? En dit zelfs leidt tot verzuim. Welke rol speelt leefstijl hierbij en wat kunt u zelf doen als werkgever? Zo organiseerden we regionale kennissessies over dit onderwerp, rondom de Week van de Werkstress (11 -15 november) en waren we hoofdsponsor van ditzelfde evenement. Voor klanten die niet bij de regionale kennissessies konden zijn, was ook een gratis webinar over dit onderwerp. U kunt het webinar nog terugkijken, de live chat is alleen gesloten. 

Meer over oplossingen bij werkstress

 

 

ongezonde werkstress

Voordelen en cadeaus

ArboNed bestond in 2019 25 jaar. En wie jarig is, trakteert! Hieronder een greep uit de voordelen en cadeaus die we in 2019 aanboden. 

Verloting cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf

Tijdens de start van ons jubileumjaar gaven we maar liefst bijna honderd cadeaus weg die allemaal op een feestelijke manier bijdragen aan een gezond en vitaal bedrijf.

25% korting op maandpakket fruit

Vitamine & Zo bood klanten van ArboNed een interessante aanbieding: probeer Vitamine & Zo vier weken en krijg de eerste week gratis.

10% korting op uurtarief FysioHolland

Klanten van ArboNed konden eenmalig gebruikmaken van de kortingsactie en betalen € 67,50 in plaats van € 75 per uur bij FysioHolland. 

 

ArboNed 25 jaar

 

ONZE

GESCHIEDENIS

Lees hier hoe ArboNed in korte tijd uitgroeide tot een van
de grootste arbodiensten van Nederland.

Lees meer

timeline

Preventie 2020

Ook in 2020 voorzien wij onze klanten graag weer van informatie en praktische hulpmiddelen voor een gezond en vitaal bedrijf. Dit doen we ook aan de hand van kwartaalthema's. Houd hiervoor uw e-mail en onze website in de gaten of schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

 

Preventie 2020

collega's

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen