ArboNed bestaat 25 jaar en trakteert

Al 25 jaar maakt ArboNed bedrijven in Nederland gezonder en vitaler. En wie jarig is, trakteert! Vul het formulier in en maak kans op één van onze cadeaus, die allemaal op een feestelijke manier bijdragen aan een gezond en vitaal bedrijf.

Bent u nog geen klant en wilt u wel kans maken? U sluit simpel en snel online een verzuimabonnement bij ons af.

*UPDATE: INMIDDELS IS DE VERLOTING GESLOTEN EN ZIJN DE WINNAARS OP DE HOOGTE GESTELD

Maak direct kans op:

25jaar

Wie jarig is, trakteert!

25x PMO Persoonlijk: een complete gezondheidscheck

Een Preventief medisch onderzoek (PMO) geeft werkgevers en werknemers inzicht in de gezondheid, leefstijl en gezondheidsrisico’s van werknemers. Het PMO Persoonlijk van ArboNed is een complete gezondheidscheck, die bestaat uit een standaard online vragenlijst voor kantoor- of productiewerknemers, aangevuld met een fysiek onderzoek. Maak kans op deze complete gezondheidscheck ter waarde van € 141 per persoon, door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Het fysieke onderzoek wordt uitgevoerd bij een vitaliteits- en gezondheidsdeskundige op één van de zeven ArboNed-locaties (Groningen, Zwolle, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Breda en Arnhem) en duurt circa 30 minuten. Het onderzoek bevat:

  • berekening van de BMI (Body Mass Index) door meten van gewicht, lengte en tailleomvang;
  • vingerprik om cholesterol en suiker in het bloed te meten;
  • keuze uit beeldschermonderzoek (voor beeldschermwerkers), of onderzoek van het gehoor en de longen (voor werknemers in productie-omgeving).

Blijkt dat u een verhoogd gezondheidsrisico loopt, dan krijgt u - naar wens - een adviesgesprek. Meer informatie over het PMO vindt u hier.

Ik wil kans maken op een gratis PMO

pmo

1x Ping, vergader-tafeltennis-tafel

Iedereen heeft wel eens stress op het werk en dat is op zich helemaal niet erg. Maar als je te lang en te veel stress ervaart, kun je er ziek van worden. Zorg dus vooral ook voor ontspanning, plezier en beweging op de werkvloer. Een prachtige manier om inspanning en ontspanning te combineren, is de Ping vergader-tafeltennis-tafel. Het ene moment zit u hier een vergadering voor, het volgende moment daagt u uw collega's uit voor een stevig potje tafeltennis. Kans maken op deze mooie vergader-tafeltennis-tafel ter waarde van € 2.250? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

Ik wil kans maken op de Ping-tafel

tafeltennistafel

1x Volledige trainingsmodule Stressjam (4 sessies) inclusief coaching 1 persoon

Bijna een kwart van het totale verzuim wordt veroorzaakt door stress. Een werknemer met een burn-out is gemiddeld 8 maanden afwezig. Belangrijk dus om stress tijdig aan te pakken. Stressjam is de eerste Virtual Reality game ter wereld, waarin je jouw eigen stresssysteem leert kennen, beïnvloeden en voor je laat werken. Zo ontwikkel je, beetje bij beetje, een gezonde, positieve mindset ten opzichte van stress, onder begeleiding van een coach. Stressjam sessies worden op locaties van VitalMindz gegeven (Amsterdam, Zwolle, Doetinchem, Breda, Eindhoven, Utrecht, Hilversum, Nijmegen, Bergen op Zoom, Den Haag, Tiel, Tilburg, Roosendaal, Almere, Hoofddorp, Rotterdam).

Ik wil kans maken op de Stressjam trainingsmodule

vitalmindz

1x Garlando Master Pro Indoor inklapbare voetbaltafel

Korte ontspanningsmomenten op kantoor hebben een positief effect op de productiviteit van werknemers. Die momenten zorgen namelijk voor meer focus op de werkzaamheden. Wandelen tijdens de lunch, zelf koffie halen en even van werkplek veranderen kan wonderen doen. Een spelelement op de werkvloer brengt werknemers nog meer in beweging en stimuleert bovendien de creativiteit. Vul daarom het formulier in onderaan deze pagina en maak kans op de Garlando Master Pro Indoor inklapbare voetbaltafel ter waarde van € 746.

Ik wil kans maken op de tafelvoetbaltafel

Voetbaltafel

2x Een jaar lang fruit voor het bedrijf (voor 10 personen)

Fruit is gezond, geeft een positief gevoel en is een laagdrempelige manier om mensen te stimuleren om bewuster te leven. Wilt u profiteren van wekelijk vers fruit op het werk, zonder dat u er omkijken naar heeft? Dat kan! ArboNed verloot 2 keer een jaar lang vers fruit van Vitamine & Zo, voor tien medewerkers. U maakt kans op een jaar lang fruit ter waarde van € 900, door het formulier onder aan deze pagina in te vullen.

Ik wil kans maken op een jaar lang gratis fruit

fruit

5x Wilkhahn Stitz zit-sta kruk

We brengen een groot deel van ons leven door op onze werkplek. Een manier om ook op het werk bezig te zijn met een gezonde leefstijl, is regelmatig van houding te wisselen. De 'Wilkhahn Stitz zit-sta kruk' helpt u daarbij. De ergonomische zit-sta kruk is makkelijk verstelbaar in hoogte en zorgt voor een goede zithouding. U zit comfortabel en uw houding is tegelijkertijd actief. Handig tijdens een overleg bijvoorbeeld. Wilt u kans maken op deze ergonomische zit-sta kruk ter waarde van € 575? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Ik wil kans maken op de zit-sta kruk

kruk

5x Götessons Office Ball

De werkomgeving heeft een grote invloed op de werkstijl en de prestatie van medewerkers. Een inspirerende werkplek is daarom van groot belang, een werkplek die voorzien is van alle functionaliteiten en comfort en voldoet aan de ergonomische behoefte. De Götessons Office Ball is een grappig én ergonomisch zitmeubel. Door er op te zitten versterk je de spiergroepen in rug en benen en houd je deze actief tijdens het werk. Kans maken op deze hippe Office Ball ter waarde van € 350? Ding dan mee naar dit cadeau en vul het formulier in onderaan deze pagina.

Ik wil kans maken op een office ball

Gotessons_office_ball

5x Deskbike

Meer beweging zorgt voor een fitter en energieker gevoel en wie wil er nu geen fitte en energieke werknemers. Wandelen of wat vaker de trap nemen in plaats van de lift zijn al goede tips. Met de Deskbike wordt bewegen op de werkplek nog makkelijker; even fietsen terwijl u een belafspraak heeft of een teamoverleg. De Deskbike wordt gebruikt in combinatie met een zit-sta bureau en geeft een gezonde portie lichaamsbeweging tijdens het werk. Kans maken op deze Deskbike ter waarde van € 329? Vul dan onderstaand formulier in.

Ik wil kans maken op de deskbike

SKO_deskbike

25x Luxe dartbord Winmau Blade 5 Bristle

U kunt er op verschillende manieren voor zorgen dat uw werknemers onderling leuk contact met elkaar hebben in een ontspannen sfeer. Af en toe een borrel organiseren, of elke dinsdag gezellig samen lunchen, informele brainstormsessies houden of wat te denken van een wekelijkse dartcompetitie op vrijdagmiddag? Vul het formulier in onderaan deze pagina en maak kans op een Winmau Blade 5 Bristle dartbord ter waarde van € 44,50, voor dat extra stukje ontspanning op de werkvloer.

Ik wil kans maken op het dartbord

 

dartbord

18 x BHV-scan – Direct inzicht hoe uw BHV ervoor staat

Een veilige werkplek en na het werk weer gezond naar huis, dat is toch wat iedereen wil? De Arbowet omschrijft wat u hiervoor minimaal dient te regelen, zoals een RI&E. Uit de RI&E volgen restrisico’s die worden opgenomen in het bedrijfshulpverleningsplan: oftewel BHV-plan. De BHV-scan checkt alle wettelijk verplichte aandachtspunten op het gebied van bedrijfshulpverlening en geeft direct inzicht in mogelijke verbeterpunten. Voor iedere regio van ArboNed, biedt samenwerkingspartner Crisicom een BHV-scan ter waarde van € 375 aan. Kans maken? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

Ik wil kans maken op de BHV-scan

BHV scan

6 x Massagebon van Weleda City Spa

Hard werken is niet ongezond. Het is wel belangrijk dat er een goede balans is tussen inspanning en ontspanning. Maak daarom kans op een heerlijke massage in de Weleda City Spa in Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Ik wil kans maken op de massagebon

Weleda city spa