q1 25 jaar

ArboNed 25 jaar: eerste kwartaal

Samen werken aan een gezond en vitaal bedrijf

Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en zijn productiever. Gezonde en vitale medewerkers verzuimen minder, waardoor u bespaart op uw bedrijfskosten. En hoe zit het met uzelf als directeur/eigenaar, leidinggevende of HR-professional? Geeft u het goede voorbeeld? In het eerste kwartaal van het jubileumjaar heeft ArboNed haar klanten uit het mkb geholpen met praktische tools, tips en handige cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

Het Preventief medisch onderzoek

Met het Preventief medisch onderzoek (PMO) krijgen uw werknemers inzicht in hun fysieke en mentale gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s. Het is meer dan een wettelijke verplichting; het is een cadeau voor uw werknemers waarmee u laat zien dat u hun gezondheid belangrijk vindt. Het PMO levert uw werknemers en uw bedrijf veel voordelen op.

Meer informatie over het PMO

Gratis voor al uw medewerkers: een I ❤ my job mok

Wilt u weten hoe het gesteld is met de gezondheid van uw werknemers, verzuim verlagen en voldoen aan uw wettelijke verplichting? Als u voor 1 juli 2019 een PMO bij ons afneemt, dan ontvangt u in het kader van ons jubileum voor al uw medewerkers die deelnemen aan het PMO de I ❤ my job mok.

Gratis I love my job mok bij een PMO van ArboNe

Klantverhalen

Gezondheid en vitaliteit in de zorg

Stichting Zorg Adullam besteedt veel aandacht aan vitaliteit en gezond en veilig werken, want net als bij andere zorgverleners zijn sommige vacatures moeilijk te vervullen en is de werkdruk soms hoog. Lees hier het speciale jubileuminterview met HR-adviseur Guze van ’t Land-van der Tang. Adullam is al 25 jaar klant van ArboNed.

 

"Ik zou werkgevers zeker aanraden een PMO te doen"

Wijnker Mechanisatie uit Breezand hecht veel waarde aan vitaliteit en gezondheid op de werkvloer. De Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) is up to date en alle werknemers hebben een Preventief medisch onderzoek (PMO) gedaan. Lees hier het speciale jubileuminterview met directeur/eigenaar Jan Wijnker.

Guze van 't Land

wijnker

Inspiratie van Erben Wennemars, Jochem Uytdehaage, Mark Tuitert, Leontien van Moorsel e.a.

Een gezond en vitaal bedrijf begint natuurlijk bij u als directeur, eigenaar, leidinggevende of hr-professional. Daarom nodigden wij onze klanten persoonlijk uit voor een van de feestelijke ontbijt-bijeenkomsten in de regio. Daar konden zij kennismaken met onze professionals, zelf een korte gezondheidscheck doen en zich laten inspireren door bekende gastsprekers als Leontien van Moorsel, Mark Tuitert, Jochem Uytdehaage, Foppe de Haan, of Erben Wennemars. Bekijk het videoverslag of klik op uw regio voor het (foto)verslag van de bijeenkomst.

sprekers

Videoverslag