Barbara de Loor: “Fit is het nieuwe rijk: zorg goed voor jezelf en anderen”

Barbara de Loor

Netwerken en inspiratie in het AFAS Stadion in Alkmaar

Thema tijdens de jubileum ontbijt-bijeenkomst van ArboNed in Alkmaar is gezondheid en vitaliteit. En dat ligt oud-langebaanschaatster Barbara de Loor na aan het hart. Als topsporter weet ze hoe belangrijk het is om goed voor jezelf, en voor anderen, te zorgen. En hoe waardevol een goede gezondheid is. Op haar weg naar goud onderging ze onder meer een hartoperatie, een van de vele keuzes die zij maakte voor haar carrière.

De weg naar goud

Barbara de Loor voelt zich verbonden met de aanwezigen in de zaal, onder wie veel directeur/eigenaren uit het midden- en kleinbedrijf (mkb). “Als topsporter ben je ook ondernemer”, legt ze uit. “En om de top te bereiken in je carrière zijn een aantal dingen nodig. Heb plezier, anders houd je het niet vol. Durf keuzes te maken en houd je doel altijd voor ogen.”

Barbara de Loor

Benieuwd naar haar hele verhaal? Meld u dan aan voor de jubileum ontbijt-bijeenkomst op 21 maart in Amsterdam. Ook daar deelt Barbara de Loor haar inzichten.

Ik meld me aan

25 jaar klant

Voorafgaand aan de speech van Barbara de Loor is regiomanager Noordwest Ruud Heijtink aan het woord. Hij heet de gasten van harte welkom en stelt zijn collega’s voor. “Wij hebben een heel mooi team en u kunt vandaag bij hen terecht met al uw vragen”, licht hij toe. Ook de zaal wil hij graag even leren kennen. Twee aanwezigen blijken al 25 jaar klant en dat verdient uiteraard een bloemetje.

Verzuim: oorzaken en oplossingen

Het draait om meer dan kennismaken vandaag. Het verzuim stijgt weer en is vooral in Alkmaar hoog. Een zorgelijke ontwikkeling. Het heeft onder meer te maken met de vergrijzing, de spanning op de arbeidsmarkt en de toename van het psychisch verzuim.

Dé manier om het tijd te keren is preventief actie ondernemen. “Met een actuele Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) brengt u de risico’s in kaart en kunt u hierop gericht actie ondernemen. Een Preventief medisch onderzoek (PMO) biedt uw werknemers inzicht in hun energieniveau, welbevinden, leefstijl, werkvermogen en arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s. Het PMO biedt bovendien niet alleen inzicht, maar ook oplossingen”, zegt Ruud.

Regio Alkmaar

Ontbijt, health checks en netwerken

Voor en na de sprekers kunnen de aanwezigen genieten van een geheel verzorgd ontbijt. Ook kunnen ze vragen stellen aan de diverse professionals van ArboNed, korte gezondheidschecks doen en terecht bij onze samenwerkingspartners Crisicom, SKO en Vitalmindz. Alles voor een gezond en vitaal bedrijf.

Heel 2019 staan we stil bij ons 25-jarig bestaan. En wie jarig is, trakteert! Bekijk onze speciale jubileum-pagina en maak kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

ArboNed 25 jaar: voordelen, cadeaus, inspiratie

netwerken

AFAS Stadion

Barbara de Loor
Regiomanager Ruud Heijtink en Barbara de Loor