Ondernemers uit regio Alkmaar in gesprek over arbeidsconflicten

Alkmaar ongewenst gedrag

De gratis kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict' trok op 24 september 2019 een volle zaal met mkb-ondernemers bij Koel 310 in Alkmaar. Regiomanager Ruud Heijtink opende de bijeenkomst die in het teken stond van het aanpakken van ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten.

In de presentatie gaven ArboNed bedrijfsartsen Caroline Keja en Luc Pijman toelichting over het complexe onderwerp. Ook bedrijfsmaatschappelijk werker Ina Duiker beantwoordde een aantal van de vele vragen zoals: wat is de rol van bedrijfsmaatschappelijk werker? Wanneer zet je als werkgever een drie-gesprek in? Wat doe je als medewerker niet meewerkt? Mkb’ers ervaren nogal eens dat ze beperkt invloed kunnen uitoefenen. Hoe kan de arbodienst hen daarbij helpen? Dit leidde tot een enerverende sessie, met stevige discussies over dit complexe onderwerp. 

Alkmaar arbeidsconflict
Regiomanager Ruud Heijtink opende de sessie bij Koel 310 in Alkmaar.

Aan het eind van de presentatie gingen de deelnemers naar huis met een goodybag en praktische handvatten om met arbeidsconflicten binnen het eigen bedrijf om te gaan en verzuim te voorkomen.

Overige sessies of gratis online webinar

Heeft u de kennissessie in Alkmaar gemist en wilt u nog aansluiten bij een van onze andere sessies rond het thema arbeidsconflicten in het land? Kijk dan hier voor een overzicht van alle sessies.

Wilt u liever online meekijken vanaf uw eigen computer of tablet? Meld u dan aan voor ons gratis webinar op donderdag 26 september 2019 van 12.00 tot 12.30 uur. U kunt dit webinar live volgen en via de chat vragen stellen of op een ander moment terugkijken.  

Inschrijven webinar

Meer informatie en hulp
Meer informatie over het aanpakken van ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten leest u hier.  Kunt u hulp gebruiken? Profiteer dan van onze jubileumactie: 1,5 uur samenwerken met de arbeids- en organisatiedeskundige van ArboNed aan een goede sfeer en gezonde werkdruk voor € 250 incl. reiskosten, excl. btw.

Meer informatie