Kennissessie 'Een stap verder met duurzame inzetbaarheid'

ArboNed Amersfoort organiseert op 24 mei een kennissessie over duurzame inzetbaarheid

Op 24 mei organiseert ArboNed Amersfoort de kennissessie 'Een stap verder met duurzame inzetbaarheid'. Dit is een logisch vervolg op de kennissessie van vorig jaar: ‘Doorwerken tot 67 jaar: hoe doen we dat?’ Deze sessie is gratis toegankelijk. 

Inhoud kennissessie

Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen beïnvloeden de manier waarop wij werk organiseren. Gevolg hiervan is dat medewerkers een actievere rol in hun loopbaan moeten nemen om, samen met hun werkgever, te zorgen voor werkzekerheid. De mate waarin een medewerker beschikt over werkzekerheid noemen we ´inzetbaarheid’. Tijdens deze vervolgsessie gaan wij met u in gesprek over hoe medewerkers én organisaties concrete stappen kunnen zetten bij het vergroten van hun inzetbaarheid. Wat kunnen medewerkers zelf doen? En hoe kan de organisatie hen ondersteunen? Uiteraard is deze sessie ook goed te bezoeken als u onze eerste kennissessie gemist heeft.

Programma 

  • 14:00 uur  Ontvangst met koffie/thee
  • 14:30 uur  Welkom door Irma Eusman, regiomanager ArboNed
  • 14:35 uur  Een stap verder met duurzame inzetbaarheid door Gé Oerlemans, trainer en adviseur Focus, Christel Logemann, algemeen directeur Focus en Daphne van Duren, Arbeid- & Organisatiedeskundige ArboNed
  • 16:15  Kennis en ervaring delen, vragen beantwoorden
  • 16:30  Afsluiting door Irma Eusman

Focus – net als ArboNed onderdeel van HumanTotalCare – sluit deze middag aan. Focus is de specialist op het gebied van loopbaanontwikkeling – een belangrijk onderwerp bij duurzame inzetbaarheid. Aansluitend is er gelegenheid tot netwerken met medewerkers van andere bedrijven uit de regio en deskundigen van ArboNed, onder het genot van een hapje en een drankje.

Aanmelden

Via onderstaande button kunnen u en uw introducé zich voor 10 mei aanmelden voor de regionale kennis- en netwerksessie op 24 mei 2018. De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht, bij Aristo – Brennerbaan 150. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ons.

Aanmelden