Netwerken en inspiratie in Nijkerk

team amersfoort

In alle vroegte verzamelden onze gasten zich in de prachtige omgeving van de jachthaven in Nijkerk. Met een uitgebreid ontbijt en inspirerende sprekers stond deze ochtend in het teken van het uitwisselen van kennis en ervaringen op het gebied van verzuim en preventie van verzuim.

Jochem

Verzuim en preventie 

Interim regiomanager Ellen Veldhuisen heette onze gasten welkom en stelde het team kort voor. Ook was er aandacht voor wie er in de zaal zat. Zo waren er twee klanten aanwezig die al bijna 25 jaar bij ons aangesloten zijn, altijd leuk om te horen.

Ellen sprak uitgebreid over ziekteverzuim. Ze benoemde de problemen, maar ook de oplossingen. Want ook al zien we stijgend verzuim, ook in deze regio, we kunnen het een halt toeroepen als mkb’ers de preventie-instrumenten inzetten.

Ellen

Jochem Uytdehaage: "Ik doe iets 100% of ik doe het niet"

Hierna was het de beurt aan Jochem Uytdehaage, Olympisch schaatser. Zijn verhaal sloot mooi aan bij het thema, de preventie van ziekteverzuim. Want hoe zorgt u dat u zelf met plezier naar uw werk gaat? En hoe zorgt u als werkgever dat uw werknemers met plezier naar hun werk gaan?

Drie dingen zijn volgens hem essentieel: passie, plezier, balans. Aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen in de topsport en de kennis die hij inmiddels opdeed bij diverse organisaties, laat hij in sneltreinvaart zien hoe belangrijk het is aandacht te hebben voor jezelf en de mensen om je heen.

Een uitgebreid en boeiend verhaal waarbij onze gasten niet achterover konden leunen. Zo 'schaatsten' zij samen met Jochem een 1500 meter en werd er daarna geëvalueerd; hoe voelt dat?

schaatsen

Hoe staat het met uw gezondheid?

Na de speeches namen de aanwezigen een kijkje op het vitaliteitsplein. Ze deden er korte gezondheidschecks, konden de VR stressjam doen van Vitalmindz, de producten van SKO testen en van Crisicom informatie krijgen over bedrijfshulpverlening. Al met al een mooie ochtend in Nijkerk.

plein

25 jaar ArboNed

Heel 2019 staan we stil bij ons 25-jarig bestaan. En wie jarig is, trakteert! Bekijk onze speciale jubileum-pagina en maak kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

Alle jubileumvoordelen

checkontbijt

jochem