Amsterdam - grachten
Amsterdam - Centraal Station
Amsterdam - Brug

Gezond ondernemen. Daar zijn wij voor.

 

 

Heeft u een vraag? Bel ArboNed op 020 687 87 87.

ArboNed Amsterdam

Team Amsterdam

Er staat altijd een vast team voor u klaar

Andere regio?

Regio Amsterdam

Bekijk de kaart of de routebeschrijving
Telefoonnummer
Adres

Radarweg 60
1043 NT Amsterdam
Nederland

In verband met beperkte parkeermogelijkheden, adviseren wij u met het openbaar vervoer te komen of met de fiets. Onze vestiging ligt op loopafstand van station Sloterdijk en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. U verlaat Station Sloterdijk via de uitgang ‘Orlyplein’. Vervolgens ziet u rechts tegenover het station, aan de overkant van de weg, het verzamelgebouw (HNK: Het Nieuwe Kantoor). De fiets kunt u stallen aan de voorzijde van het gebouw. Mocht u toch met de auto willen komen, is er in de omgeving de mogelijkheid tot betaald parkeren.

In regio Amsterdam


Nieuws

Keuringen in de regio Amsterdam

Rijbewijskeuring

Als bestuurder bent u verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Om te mogen rijden moet u daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn, dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. 

Chauffeurskeuring

Bus- of vrachtwagenchauffeurs moeten continu alert zijn en op de juiste manier kunnen reageren op onverwachte situaties. Een periodieke keuring is cruciaal voor de veiligheid van de chauffeur zelf, maar ook voor die van anderen.

Taxipaskeuring

Als taxichauffeur bent u verplicht in het bezit te zijn van een taxipas (chauffeurspas taxi). Een taxipas is 5 jaar geldig. 

 

Trainingen in de regio Amsterdam

Boek nu een training en uw collega ontvangt 50% korting

Ergocoach beeldschermwerkplek

Beeldschermen zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We gebruiken computers, tablets, displays en smartphones, op ons werk en thuis. Wij kijken per dag bijna net zoveel naar…

1 dag
50% korting voor een collega
Bekijk de training

Kennispartner van MKB Nederland

MKB-Nederland en ArboNed werken samen om ondernemers op een praktische manier te ondersteunen om het verzuim terug te dringen.

Meer over MKB Nederland

MKB Nederlanad

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons

020 687 87 87

amsterdam@arboned.nl