Ondernemers uit Arnhem en omgeving aan de slag met de RI&E

Ondernemers uit Arnhem en omgeving aan de slag met de RI&E

Wat doet de preventiemedewerker precies en hoe werkt het met de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E)? Klanten uit Arnhem en omgeving gingen op donderdag 27 juni onder begeleiding van ArboNed-experts aan de slag met de RI&E.

Risico-inventarisatie en -evaluatie

De zomerse kennissessie werd geopend door Jos Kesseleer, regiomanager van ArboNed Arnhem. Consultant en hoger veiligheidskundige Michiel van Druten ging tijdens het inhoudelijke gedeelte in op de wettelijke verplichting van de RI&E en het hebben van een preventiemedewerker. Goed om te zien dat er ook een aantal preventiemedewerkers in de zaal zaten. Tijdens de presentatie van Van Druten was er veel ruimte voor vragen en werden direct vragen gesteld. Zo was er interactie over dit belangrijke thema. Na afloop was er nog ruim de gelegenheid om na te praten tijdens de informele borrel.    

Meer kennissessies 

ArboNed bestaat 25 jaar. Als dank voor uw vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met u. Ieder kwartaal staat er een thema centraal. In het volgende kwartaal staan we stil bij de sociale zorg voor uw medewerkers. Via onze nieuwsbrief en onze website ontvangt u iedere maand praktische hulpmiddelen, tips en aanbiedingen en tijdens onze bijeenkomsten maakt u kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

Meer over ArboNed 25 jaar

Arnhem en de R&E

Arnhem en de RI&E
Tijdens de sessie werd de dienst Mijn preventie-expert verloot onder de aanwezigen
Arnhem en de RI&E
Tijdens de presentatie werden er middels de telefoon verschillende vragen gesteld waarvan de antwoorden direct werden gedeeld in de presentatie. Zo ontstond een fijne interactie om ervaringen te delen.