Ondernemers uit de regio Arnhem in gesprek over arbeidsconflicten

kennissessie arbeidsconflicten Arnhem

Op 3 oktober 2019 werden de ArboNed mkb-relaties uit Arnhem en omstreken ontvangen voor de kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'.

Na een welkomstwoord door regiomanager Jos Kesseleer, ontvingen de mkb-relaties in plenaire setting een toelichting van arts Marionne Brouwer en bedrijfsmaatschappelijk werker Sheila Peeters over het aanpakken van ongewenst gedrag en arbeidsconflicten binnen het mkb. Ook onze bedrijfsjurist Pauline Oberink sloot tijdens deze sessie aan om meer te vertellen over de juridische kant van het arbeidsconflict. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden beantwoorden onze experts diverse vragen over onder andere de omgang met verzuim door conflicten, wat kun je doen als niets meer lijkt te werken en welke rol kan een arbodienst daarin spelen? Zo kregen de deelnemers in een interactieve setting praktische handvatten om beter om te gaan met arbeidsconflicten binnen het eigen bedrijf en zo verzuim te voorkomen.

Kennissessie Arnhem
Bedrijfsjurist Pauline Oberink tijdens de kennissessie

Na het netwerken met een hapje en drankje gingen de deelnemers voorzien van een goodybag en met veel stof tot nadenken, weer naar huis.

Gratis online webinar
Kon u niet aanwezig zijn bij de kennissessie in Arnhem en wilt u toch meer horen over dit thema? Wellicht past een van onze andere sessies in het land wel nog in uw agenda?

Kijkt u liever online vanaf uw eigen computer of tablet? Dan biedt ons gratis webinar uitkomst. U kunt dit webinar op ieder gewenst moment terugkijken.  

Inschrijven webinar

Meer weten of hulp nodig?
Wilt u meer weten over hoe u ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten kunt aanpakken? Lees dan hier verder. Of profiteer van onze jubileumactie: in 1,5 uur werkt u samen met onze arbeids- en organisatiedeskundige aan een gezonde werkdruk en een goede sfeer voor € 250 incl. reiskosten, excl. btw.

Lees verder