Ondernemers uit Tilburg en omgeving aan de slag met de RI&E

Ondernemers uit Tilburg en omgeving aan de slag met de RI&E

Wat doet de preventiemedewerker precies en hoe werkt het met de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E)? Klanten uit Eindhoven en omgeving gingen op maandag 17 juni onder begeleiding van ArboNed-experts aan de slag met de RI&E.

Blik op de grasmat

De kennissessie voor regio Breda en Tilburg vond plaats in de Vip Box van het Willem II stadion. Met uitzicht op de net aangelegde groene mat, trapte consultants Ad van Zundert en Monique Vermeulen af met de presentatie over de nut en noodzaak van preventie en met de RI&E.

Interactief

Met een kleine dertig deelnemers was het een interactieve sessie waarbij direct vragen aan de deelnemers werden gesteld. Met de smartphone in de hand werden alle vragen beantwoord en waren de resultaten direct te zien op het scherm. Zo ontstonden er interessante discussies en werd er ijverig meegeschreven. Na ruim een uur, was er tijd voor een drankje en hapje. Hier werd nog enthousiast nagepraat en gegevens uitgewisseld.

Meer kennissessies en webinar

Kon u niet deelnemen aan de sessie in Tilburg? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar, wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht.

Locaties en data kennissessies

Tilburg/Breda en RI&E
Consultants Ad van Zundert en Monique Vermeulen tijdens de presentatie
Tilburg/Breda en RI&E
Er werd druk meegeschreven tijdens het interactieve gedeelde van de sessie
Tilburg/Breda en RI&E
Tijdens deze sessie had het merendeel van de aanwezigen een actuele RI&E met Plan van aanpak.