Netwerken en inspiratie voor een gezond en vitaal bedrijf in Goes

gezond en vitaal bedrijf in Goes

Wat doet de preventiemedewerker precies en hoe werkt het met de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E)? Klanten uit Goes en omgeving gingen op maandag 24 juni onder begeleiding van ArboNed-experts aan de slag met de RI&E. 

ArboNed 25 jaar

In deze kennissessie stonden we stil bij ons 25-jarige jubileum. De deelnemers konden hun gezondheid checken, middels een gezondheidstest en daarnaast waren er ronde tafel-gesprekken met onze professionals. Uiteraard heeft consultant Ad van Zundert ons meegenomen in de Nut en Noodzaak van Preventie en de RI&E.

Ondanks de warmte, heeft de mooie locatie Het Slot Oosteinde in Goes en enthousiaste deelnemers ervoor gezorgd dat het een succesvolle bijeenkomst was. Op naar de volgende in september waar we het gaan hebben over de Sociale zorg van de werknemer.

Goes
Ad van Zundert vertelt over de Nut en Noodzaak van de RI&E
Goes
Regiomanager Ingeborg Hettinga opent de sessie in Goes
25 jaar klant in Goes
Tijdens de sessie mochten we twee klanten in het zonnetje zetten. Padmos Assurantien is al 25 jaar aangesloten bij ArboNed. ZLM al ruim 20 jaar. Dat is een bloemetje waard.

Uiteraard staan we het hele jaar stil bij ons 25 jaar bestaan. En wie jarig is, deelt uit! Bekijk onze speciale jubileum-pagina en maak kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

ArboNed bestaat 25 jaar