Kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'

kennissessie-breda

De gratis kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict' trok op 17 september 2019 een volle zaal met mkb-ondernemers bij ArboNed in Breda. Regiomanager Ingeborg Hettinga opende de bijeenkomst die in het teken stond van het aanpakken van ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten.

In de presentatie gaven bedrijfsarts Reynout van Wanroij en bedrijfsmaatschappelijk werker Joost de Kruijter  een toelichting op het complexe onderwerp. Zij beantwoorden een aantal van de vele vragen zoals: wat mag je wel of niet doen als werkgever? Welke tools heb je als werkgever bij een (ervaren) arbeidsconflict? Mkb’ers ervaren nogal eens dat ze beperkt invloed kunnen uitoefenen. Hoe kan de arbodienst hen daarbij helpen? Wellicht een open deur, maar volgens Joost erg belangrijk: blijf in gesprek met elkaar! Ook de interactieve quiz met feiten en cijfers rond het voor veel mkb’ers lastige thema arbeidsconflicten gaf stof tot nadenken en wakkerde de discussie aan.

Na de plenaire bijeenkomst was ruimte voor netwerken met een hapje en een drankje. Rond het middaguur gingen de deelnemers naar huis met een goodybag en praktische handvatten om met arbeidsconflicten binnen het eigen bedrijf om te gaan en verzuim te voorkomen.

Overige sessies of gratis online webinar
Heeft u de kennissessie in Breda gemist en wilt u nog aansluiten bij een van onze andere sessies rond het thema arbeidsconflicten in het land? Kijk dan hier voor een overzicht van alle sessies.

Wilt u liever online meekijken vanaf uw eigen computer of tablet? Meld u dan aan voor ons gratis webinar op donderdag 26 september 2019 van 12.00 tot 12.30 uur. U kunt dit webinar live volgen en via de chat vragen stellen of op een ander moment terugkijken.  

Inschrijven webinar

Meer informatie en hulp
Meer informatie over het aanpakken van ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten leest u hier.  Kunt u hulp gebruiken? Profiteer dan van onze jubileumactie: 1,5 uur samenwerken met de arbeids- en organisatiedeskundige van ArboNed aan een goede sfeer en gezonde werkdruk voor € 250 incl. reiskosten, excl. btw.

Meer informatie