Beknopte checklists

  • 18 januari 2021 aangemaakt
  • 11 maart 2021 bijgewerkt

Heeft u ze allemaal op een rijtje? Met onze beknopte checklists ziet u in één oogopslag of u het goed geregeld heeft. Hoe meer vinkjes u zet, hoe meer u de kans op uitvalt minimaliseert. 

Gezond bedrijf

Vitale werknemers hebben meer plezier in hun werk, zijn minder snel gestrest en hebben meer energie. Ze zijn productiever én minder vaak ziek. Doet u het maximale om uw bedrijf gezond en vitaal te houden? Ontdek het met deze checklist.

Download de checklist

Gezond en vitaal thuiswerken

Langere tijd thuiswerken zorgt voor ergonomische uitdagingen, zoals nek- en schouderklachten, maar ook psychisch is er een zorgelijk effect te zien. Gebruik deze checklist zodat uw werknemers gezond en vitaal thuis kunnen werken. 

Download de checklist

Werken in de nieuwe werkelijkheid

Gebruik deze opstartcheck zodat uw werknemers ook in tijden van corona gezond en veilig kunnen werken. De check geeft u een eerste beeld waarop u moet letten in de ‘anderhalvemetereconomie’.

Download de checklist

Psychosociale arbeidsbelasting (PSA)

Ga nu aan de slag met uw beleid psychosociale arbeidsbelasting (PSA) en geef verzuim door ongewenst gedrag of een hoge werkdruk geen kans.

Download de checklist

Risico-inventarisatie en –evaluatie

Elk bedrijf met personeel moet inventariseren en evalueren of en hoe het werk gevaarlijk of ongezond kan zijn voor medewerkers. Dit doet u met een Risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E). Gebruik onze checklist om na te gaan of u verplicht bent een RI&E uit te voeren en/of te laten toetsen.

Download de checklist

Wijzigingen Arbowet

Met de wijzigingen van de Arbowet in 2017 is er meer focus op het voorkomen van ziekte en arbeidsongeschiktheid. Om boetes te voorkomen moet u voldoen aan alle verplichtingen uit de Arbowet. Gebruik onze checklist om zeker te zijn dat u ook voldoet aan de laatste wijzigingen.

Download de checklist