Netwerken en inspiratie voor een gezond en vitaal bedrijf in Den Haag

Feestelijke ontbijt-bijeenkomst in Den Haag

In De Caballero Fabriek in Den Haag was de feestelijke kick off van het ArboNed 25-jarig jubileum. Vanaf half 8 in de ochtend kwamen onze gasten binnen. De ochtend was goed gevuld maar dat doen we natuurlijk niet op een lege maag. Zo stond er een gezond en lekker ontbijt klaar om de dag goed te starten. Ook konden de bezoekers direct aan de slag op het vitaliteitsplein met onder andere persoonlijke korte health checks.

Ontbijt

Om half 9 opende onze regiomanager Ellen Veldhuisen formeel de bijeenkomst. Ze vertelde onder andere over de trends van verzuim en de krapte op de arbeidsmarkt in Zuid-Holland. Als grootste regio heeft Zuid-Holland veel potentie, maar de krapte op de arbeidsmarkt vormt ook hier een groeiend probleem. Een derde van alle Nederlandse bedrijven met arbeidstekorten is gevestigd in Zuid-Holland. Ellen sprak over de problemen maar ook over de oplossingen. Want ook al zien we stijgend verzuim, ook in deze regio, we kunnen het een halt toeroepen als mkb’ers de preventie-instrumenten inzetten. ArboNed helpt met verschillende instrumenten waarvan een aantal ook te zien was op het vitaliteitsplein.

Health Check vitaliteitsplein ArboNed Den haag

Gert-Jan Aleman

Na het welkom van Ellen was het tijd voor de inspirerende presentatie van Gert-Jan Aleman. Als manager van het Arbo Centrum van de Gemeente Den Haag werkt hij samen met zijn enthousiaste team aan het optimaliseren van de inzetbaarheid van de medewerkers. In 2016 won hij de landelijke prijs voor Vitality manager of the year. Zo vertelde hij als ervaringsdeskundige over zijn eigen burn-out en hoe hij de ervaringen uit die tijd nu in zet in zijn huidige baan. Ook maakte hij tijd voor een korte vitaliteitsoefening waarbij hij de hele zaal in beweging bracht. 

Benieuwd naar zijn hele verhaal? Meld u dan aan voor de jubileum ontbijt-bijeenkomst op 25 maart in Leiden. Ook daar deelt Gert-Jan zijn inzichten.

Ik meld me aan

Gert Jan Aleman bij ArboNed Den haag

Vitaliteitsplein

Ook na de presentaties gingen bezoekers aan de slag met hun eigen gezondheid en vitaliteit. Deze interactieve aanpak werd zeer goed ontvangen en de stands werden dan ook goed bezocht. Ook bij onze samenwerkingspartners Crisicom, SKO en Vitalmindz was meer informatie en praktische invulling beschikbaar voor een gezond en vitaal bedrijf. 

Vitaliteitsplein

Nog meer inspiratie en voordelen

De eerste klantsessie was een succes. Uiteraard staan we het hele jaar stil bij ons 25-jarig bestaan. En wie jarig is, deelt uit! Bekijk onze speciale jubileum-pagina en maak kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

ArboNed bestaat 25 jaar