Gratis kennissessie 'Werken aan preventie met de RI&E' in Den Haag

'Werken aan preventie: hoe doe je dat?' in Den Haag

Het tweede kwartaal van ons jubileumjaar staat in het teken van arbeidsrisico’s verminderen. We geven u handvatten om binnen uw bedrijf te werken aan preventie en zo verzuim te verlagen. Hoe gaat u aan de slag met uw Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) en wat is de rol van een preventiemedewerker? In onze gratis kennissessie “Werken aan preventie met de RI&E: hoe doe je dat?” geven de experts van ArboNed u de nodige basisinformatie en leert u meer over wat werken aan preventie met de RI&E uw bedrijf oplevert. 

Locatie en parkeren

Deze gratis kennissessie is op donderdag 13 juni in ons kantoor, Laan van Nieuw Oost-Indië 133G in Den Haag. U loopt bij de ingang rechtdoor naar lift 131 en dan naar de 1e verdieping naar de vergaderzaal. U kunt in de buurt parkeren (betaald tot 14.00 uur). De vestiging is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Stadsbus 23, 24 en tram 6 stoppen op de Laan van Nieuw Oost-Indië. Ook Station Laan van Nieuw Oost-Indië en Centraal Station Den Haag zijn dichtbij.

Het programma

Tijd Programma
14.00  Inloop
14.30 Opening
14.35 Inhoudelijke sessie over de RI&E en preventiemedewerker door arbeidshygiënist en consultant Peter Huijsmans. Aansluitend borrel en netwerkgelegenheid
16.30 Einde

 

Maak kans op gratis Mijn preventie-expert t.w.v. € 1.175

Naast gratis advies, praktische tips en waardevolle ervaringen maakt u - als u naar de sessie komt - kans op een hele dag gratis advies van een arbo-professional bij u op de zaak: "Mijn preventie-expert”.

Ik kom naar de sessie

Kunt u niet in Den Haag?

Kunt u niet deelnemen aan de sessie in Den Haag? Wellicht past een van onze andere sessies in het land wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht. 

Locaties en data kennissessies