Gratis kennissessie met health check op 17 maart in Den Haag

Gratis kennissessie met health check in Den Haag

Gezonde en vitale medewerkers zijn over het algemeen productiever, gaan gelukkiger naar hun werk en leveren meer op. Zo dragen zij bij aan een financieel gezond bedrijf. Hoewel medewerkers zelf hun leefstijl bepalen, kunt u hen wel bewust maken van hun invloed op de eigen gezondheid. Hoe u dat op een laagdrempelige manier doet, vertellen wij u graag tijdens deze interactieve kennissessie. Ook kunt u een gratis health check doen.

Ik kom naar de sessie

Programma

Onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundige Nathan van Veen en arbeids- en organisatiedeskundige Haley Lancaster geven antwoord op vragen zoals:

  • Wat is de invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim?
  • Hoe kan een Preventief medisch onderzoek (PMO) bijdragen aan een gezond bedrijf?
  • Hoe gaat het verder na een PMO, hoe vormt het de basis voor een (meerjaren) actieplan gericht op gezondheid en vitaliteit?

Tijdens de interactieve break-out sessie gaat u onder leiding van onze experts praktisch aan de slag met de vervolgacties vanuit het PMO. Het PMO zorgt voor het nodige inzicht in de gezondheid van uw medewerkers, maar nog belangrijker is wat u hiermee doet. De rapportage helpt u om gericht in actie te komen. Zo draagt het PMO bij aan het verbeteren van de gezondheid van uw werknemers en daar profiteert ook uw organisatie van. Na de kennissessie kunt u met de opgedane kennis de vertaling maken naar uw dagelijkse praktijk. Deze sessie is geschikt voor werkgevers, leidinggevenden en/of hr-professionals die meer verdieping willen in dit onderwerp. 

Tijd                              Programma
14.00 uur Inloop met mogelijkheid tot inzicht in uw eigen gezondheid via onze korte health check
14.30 uur  Interactieve sessie door Nathan van Veen en Haley Lancaster

16.00 uur

Netwerkgelegenheid met mogelijkheid tot health check

16.30 uur

Einde

 

Deze kennissessie is op 17 maart op ons kantoor in Den Haag (Laan van Nieuw-Oost-Indie 133G). De routebeschrijving vindt u hier

Parkeren

In de omgeving van ArboNed Den Haag kunt u betaald parkeren. Vanaf 14:00 kunt u gratis op onder andere de Carpentierstraat in Den Haag parkeren. Deze straat bevindt zich aan de achterzijde van de vestiging. De vestiging is bereikbaar met het openbaar vervoer met stadsbus 23/24 en tram 6. Station NOI en Centraal Station Den Haag zijn tevens nabijgelegen. 

Korte health check

Nieuwsgierig hoe het met uw eigen gezondheid staat? Voor en na het inhoudelijke gedeelte kunt u een korte health check doen. We testen hierin uw bloeddruk, cholesterol, bloedsuikerwaarde en berekenen uw BMI. Deze persoonlijke health check geeft u ook een inkijk in het wettelijk verplichte Preventief medisch onderzoek. 

Aanmelden

Kunt u niet in Den Haag?

Kunt u niet deelnemen aan de sessie in Den Haag? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht. 

Locaties en data kennissessies