Gratis kennissessie op 24 september: 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'

Gratis kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'

Het derde kwartaal van ons jubileumjaar gaat in op het aanpakken van ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten binnen het mkb. We geven u handvatten om hier binnen uw bedrijf aan te werken en zo verzuim te voorkomen. In onze gratis, interactieve kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict' op 24 september gaan onze arts Evert Visser en onze bedrijfsmaatschappelijk werkers Aukje Gardien en Wilma Udondek met u in gesprek over dit ingewikkelde thema. Deze sessie is vol.

Programma & locatie

Hoe kunt u arbeidsconflicten voorkomen? Hoe gaat u om met verzuim door conflicten? Wat kunnen onze professionals voor u betekenen? En wat als niets meer werkt? Hoe werkt het ontbinden bij een kantonrechter en wat is de rol van de arbodienst daarin? De theorie lichten we toe aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Tijd Programma
12.30 Ontvangst met lunch
13.00  Interactieve sessie door arts Evert Visser en onze bedrijfsmaatschappelijk werker en Wilma Udondek. Aansluitend netwerkgelegenheid
15.00 Einde

 

Deze kennissessie is op dinsdag september bij Hotel Babylon (Bezuidenhoutseweg 53). Let op, er is beperkte parkeergelegenheid en bij Hotel Babylon is betaald parkeren. De locatie ligt naast centraal station van Den Haag en is goed te bereiken met openbaar vervoer.

Meld u aan voor een andere locatie

Onze sessie in Den Haag is helaas vol. Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht. 

Locaties en data kennissessies

Aan de slag met uw PSA-beleid

Voorkom uitval door ongewenst gedrag of een te hoge werkdruk, ga direct aan de slag met uw beleid psychosociale arbeidsbelasting.