Schrijf u in voor de Scheveningen Light Walk en profiteer als klant van ArboNed van € 25 voordeel

in beweging

Als dank voor uw vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met u. Aan het eind van ons jubileumjaar pakken we nog één keer uit.

Het thema van het vierde kwartaal is 'aandacht voor een gezonde leefstijl'. En wat is onlosmakelijk verbonden met een gezonde leefstijl? Beweging! Om klanten en hun medewerkers te stimuleren in beweging te komen, trakteert ArboNed op € 5 euro korting op de Scheveningen Light Walkén een gratis sportshirt ter waarde van € 20. Dit geldt voor alle afstanden. Deze aanbieding geldt exclusief voor klanten van ArboNed en hun werknemers tot het aantal beschikbare plaatsen per event vol is. Wees er dus snel bij en enthousiasmeer uw werknemers om mee te doen.

Klanten hebben de actiecode per e-mail ontvangen. Heeft u de e-mail niet gekregen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon of neem contact op met ons kantoor in Den Haag.  

Scheveningen Light Walk

Zaterdag 14 december vindt de derde editie van de Scheveningen Light Walk plaats. Het leukste wandelevenement in de donkere en gezellige wintermaand. Duizenden sportieve wandelaars trekken de wandelschoenen aan en wandelen 5,5 km (Kids Light Walk), 7,5 km, 12,5 km of 18,5 km door een magisch verlicht Scheveningen. 

Direct inschrijven Meer informatie