Diensten

Mijn Preventie-expert

De kennis en competenties die horen bij hun rol, kunnen preventiemedewerkers opdoen met een training van ArboNed Academy. Daarnaast bieden wij nieuwe én ervaren preventiemedewerkers de mogelijkheid bij het uitvoeren van hun taken nauw samen te werken met onze Arbo-deskundigen. Bijvoorbeeld bij het opstarten en implementeren van het preventiebeleid, bij het uitvoeren van het plan van aanpak (RI&E) en het inzetten van benodigde interventies.

Actietarief 2017

Wilt u alles op het gebied van verzuimpreventie goed op orde hebben? Boek dan direct Mijn preventie-expert voor een extra scherp tarief: 8 uur ondersteuning voor € 999 in plaats van € 1.150 (exclusief BTW en reiskosten). Mijn preventie-expert is een dienst die u los kunt afnemen.

Webinars

Wij vinden het belangrijk dat uw kennis up-to-date is over onderwerpen die helpen uw medewerkers en organisatie gezond en vitaal te maken en te houden. Daarvoor bieden wij u diverse webinars kosteloos aan. 

Het werkplekonderzoek

Een werkplekonderzoek kan op iedere werkplek worden verricht, van productieomgeving tot op kantoor. Via een korte vragenlijst brengen wij de werkplek, werkgedrag en werkorganisatie van de werknemer in beeld.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen