Checklist voor een gezond bedrijf

Gezond ondernemen begint bij het basiscontract. Heeft u een verzuimabonnement bij ArboNed, dan voldoet u aan de eisen die de Arbowet stelt in artikel 14a rond het uitvoeren van uw wettelijke taken. Wij ondersteunen u bij de verzuimbegeleiding én helpen verzuim te voorkomen via uw wettelijke taken. Zo houdt u uw bedrijf gezond en voorkomt u boetes van de Nederlandse Arbeidsinspectie.

Gebruik de checklist en bijbehorende tips om te zien of u aan uw wettelijke taken voldoet en alles doet voor een gezond en vitaal bedrijf.

Bekijk hier al onze checklists.

zelf-doen

Kunt u als ondernemer zelf uw preventieve arbozaken regelen, of heeft u hier een professional voor in dienst? Dan maakt ArboNed het u graag makkelijk met praktische informatie en (gratis) hulpmiddelen, zoals instructievideo’s, checklists en stappenplannen. Meer over onze ondersteuningsniveaus.

  • Gebruik de checklist en bijbehorende tips om te zien of u aan uw wettelijke taken voldoet en alles doet voor een gezond en vitaal bedrijf
  • Schakel hulp in als u wilt sparren of als u advies nodig heeft

Heeft u vragen over deze checklist of duurzame inzetbaarheid?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons

030 299 62 77

Belafspraak

inplannen


Onderdeel van

Een gezond bedrijf

mok-pmo
In deze krappe arbeidsmarkt heeft u uw medewerker hard nodig. Het belang van een gezonde en vitale werkvloer is daarom groter dan ooit. Want gezonde en vitale medewerkers verzuimen minder, zijn productiever en ervaren minder stress.