Ambulancekeuring

Met de keuring voor ambulancepersoneel signaleren we gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen. Werken op de ambulance brengt gezondheidsrisico’s en een zware emotionele belasting met zich mee. De (keurings)arts geeft advies en informatie om mogelijke risico’s te voorkomen.

Waarop keurt de arts tijdens de ambulancepersoneelskeuring?

Tijdens de ambulancepersoneelskeuring test de (keurings)arts of de ambulancewerknemer de emotionele belasting van zijn functie aan kan. Daarom vult de ambulancewerknemer een vragenlijst in over zijn gezondheid. De (keurings)arts test de ogen, het gehoor, de longfunctie, het bloed en de urine van de werknemer. Daarnaast checkt de (keurings)arts of de werknemer de juiste vaccinaties heeft gehad. Om de kans op infecties via patiënten te verkleinen. Zo kan de (keurings)arts eventuele gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen ontdekken. U weet hoe het staat met de gezondheid van uw werknemer en kunt gericht actie ondernemen.

Afspraak maken

Neem voor het maken van een keuringsafspraak contact met ons op via telefoonnummer (030) 299 66 55 of stuur ons een bericht.

Incompany keuring

Wilt u liever een keuring op uw locatie laten uitvoeren? Dat kan. Neem hiervoor contact op met ArboNed op telefoonnummer (030) 299 66 55 of stuur een email. Wij stellen een offerte op maat op en organiseren de keuring geheel naar uw wens.

Locatie
 

Utrecht

Adres
Zwarte Woud 10
3524 SJ Utrecht

Telefoonnummer
030 299 62 99

E-mailadres
utrecht@arboned.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Daarom ArboNed keuringen

  • Gecertificeerde keuringsartsen.
  • Eigen keuringslocaties door heel Nederland.
  • Keuren op locatie van de klant.
  • Zowel medische als psychologische keuringen.
  • Erkend als keuringsinstituut door diverse overheids- en brancheveiligheidsinstanties.
  • Direct een online een afspraak kunnen maken.
  • Automatische reminder voor herkeuring.