Leefstijlcoaching

Gezondheid bevorderen

Een gezonde leefstijl en een vitaler leven voor uw medewerker, dat is het doel van onze leefstijlcoaching. Uw medewerker krijgt individuele begeleiding en werkt aan een persoonlijk actieplan. Via kleine aanpassingen naar blijvend resultaat.

Op zoek naar een oplossing voor een gezondere leefstijl binnen een team of uw hele bedrijf, check dan onze leefstijlworkshops.

Valt u onder de cao Bouw & Infra en/of bent u lid van Bouwend Nederland, NOA of AFNL? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van het PAGO en de (vergoeding van) leefstijlbegeleiding door Volandis.

laten-doen

Heeft u als ondernemer onvoldoende kennis van preventieve arbozaken, wilt u uw tijd en aandacht liever besteden aan uw business, maar wel zeker zijn dat u voldoet aan de Arbowet? Dan nemen onze professionals u graag de nodige zorg uit handen. Meer over onze ondersteuningsniveaus.

  • Gezonde, tevreden en betrokken medewerkers die de kern vormen van het succes van uw bedrijf
  • Blijvend resultaat dankzij kleine aanpassingen, geleerd tijdens onze praktische leefstijlcoaching
  • Lager ziekteverzuim en een positief bedrijfsimago
Light

Light

Leefstijlcoaching Light, à € 167,50 omvat een coachingsgesprek van één uur. Het coachingsgesprek verloopt telefonisch of via beeldbellen. Naar wens kan het gesprek op locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld bij u op de zaak.

Medium

Medium

Leefstijlcoaching Medium à € 585 per deelnemer is een traject van drie maanden en bestaat uit een intake met fysieke onderzoeken, twee vervolggesprekken en een evaluatie met fysieke onderzoeken. Deelnemers geven zelf invulling aan het programma, de coach motiveert en inspireert hen. 

Extra

Extra

Leefstijlcoaching Extra à € 836 per deelnemer duurt zes maanden en bestaat uit een intake met fysieke onderzoeken, vier vervolggesprekken en een evaluatie met opnieuw fysieke onderzoeken. Coach en deelnemer werken in de vervolggesprekken aan de doelstellingen die zij naar aanleiding van de intake hebben bepaald. 

Zo werkt het

  • De vitaliteit- en gezondheidsdeskundige achterhaalt met uw medewerker de kern van het probleem.
  • In het coachingsgesprek of de gesprekken biedt onze expert praktische oplossingen waarmee uw medewerker direct aan de slag kan.
  • Coachingsgesprekken verlopen telefonisch, of via beeldbellen. Naar wens kan het gesprek op locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld bij u op de zaak

Dit levert leefstijlcoaching u op:

  • Gezonde, tevreden en betrokken medewerkers die de kern vormen van het succes van uw bedrijf.
  • Blijvend resultaat dankzij kleine aanpassingen, geleerd tijdens onze praktische leefstijlcoaching.
  • Lager ziekteverzuim en een positief bedrijfsimago.

Leefstijlworkshops 

Wat uw medewerkers eten, of ze roken, drinken, te weinig bewegen, slecht slapen; al deze leefstijlfactoren hebben invloed op hun gezondheid. Valt hier in uw bedrijf winst te halen? Kijk dan eens bij onze leefstijlworkshops. In een kleine groep, met veel ruimte voor interactie, krijgen deelnemers praktische tips voor een betere leefstijl. Voor nu en in de toekomst.

Meer informatie

Heeft u vragen over leefstijlcoaching?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons

030 299 62 77

Belafspraak

inplannen


Onderdeel van

Een gezond bedrijf

mok-pmo
In deze krappe arbeidsmarkt heeft u uw medewerker hard nodig. Het belang van een gezonde en vitale werkvloer is daarom groter dan ooit. Want gezonde en vitale medewerkers verzuimen minder, zijn productiever en ervaren minder stress.