Mijn vitaliteitsexpert

Gezondheid bevorderen

Direct aan de slag met de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers? Schakel dan de hulp van onze professionals in. Belangrijk, want mensen die goed in hun vel zitten hebben meer energie, zijn minder snel gestrest en hebben meer zin om te werken.

samen-doen

Komt u zelf een heel eind met uw preventieve arbozaken, maar heeft u op onderdelen hulp nodig? Wilt u bijvoorbeeld een extra check laten doen door een professional van ArboNed of een keer met ons sparren? Of wilt u uw mensen trainen zodat zij het vervolgens zelf kunnen? Wij helpen u hier graag bij. Meer over onze ondersteuningsniveaus.

 • Zorgen dat uw medewerkers goed inzetbaar blijven, in de hele organisatie
 • Vitaliteit op de werkvloer stimuleren en verzuim verminderen
 • Het in gang zetten en implementeren van een vitaliteitsbeleid

Gevolgen ongezonde leefstijl

De krapte op de arbeidsmarkt blijft onverminderd groot. Als werkgever houdt u daarom graag uw medewerkers blijvend aan het werk. U kunt hieraan bijdragen door uw medewerkers te stimuleren om meer te bewegen, beter te slapen, gezonder te eten en voldoende te ontspannen. Dit resulteert in gelukkige én vitale medewerkers die minder stress ervaren, meer energie hebben en zin hebben om te werken. Bovendien zorgt een gezonde leefstijl tot een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim.

Gerichte, praktische coaching

Mijn vitaliteits-expert is er voor gerichte coaching en praktische ondersteuning. Bijvoorbeeld wanneer u als werkgever vragen heeft zoals:

 • Hoe maak ik mijn medewerkers bewust van het belang van een gezonde leefstijl?
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn medewerkers meer bewegen tijdens hun werkdag? 
 • Hoe bied ik een gezonde werkomgeving voor mijn medewerkers die in ploegendiensten werken?
 • Hoe faciliteer ik hybride werken voor mijn medewerkers?
 • Hoe helpt een vitaliteitsplan ons verzuim te voorkomen of te verlagen?
 • Wat kan ik betekenen voor mijn medewerkers met een slecht ontspanningspatroon?
 • Wat kan ik doen met de uitkomsten van het Preventief medisch onderzoek (PMO)?
 • Hoe kan ik mijn werknemers duurzaam inzetbaar houden?

Zo werkt Mijn vitaliteitsexpert

Met Mijn vitaliteitsexpert van ArboNed krijgt een bedrijf een toegewijde deskundige voor 2 uur à € 325,25, 4 uur à € 610 of 8 uur à € 1162,25. Deze expert staat klaar om u te ondersteunen, begeleiden en inspireren. Bij u op locatie, telefonisch of online. U krijgt praktische coaching waarmee u de gezondheid en vitaliteit binnen een bedrijf blijvend naar een hoger niveau kan tillen.

Dit levert het u op:

 • Gezonde, tevreden én betrokken medewerkers;
 • Praktische ondersteuning en coaching;
 • Handvatten om uw medewerkers gezond en vitaal aan het werk te houden;
 • Kostenbesparing dankzij lager verzuim;
 • Waardering van uw medewerkers, u toont als werkgever dat u goed werkgeverschap belangrijk vindt.

Onze vitaliteitsexperts:

Carlijn Bertens

Carlijn Bertens - Breda

“Als vitale verbinder kijk ik graag met u naar de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers. Investeren in uw werknemers zorgt voor meer werkplezier, productie en motivatie. Zo werkt u actief aan het verlagen van verzuim en verloop."

carlijn.bertens.de.groot@arboned.nl

Jolanda Bossers

Jolanda Bossers - Rotterdam

"Ik vind het belangrijk om op gestructureerde wijze de gezondheidsrisico's van individuele medewerkers en de organisatie in kaart te brengen en deze te bewaken."

jolanda.bossers@arboned.nl

 

Jacoline de Braak

Jacoline de Braak - van Benthem - Groningen/Drenthe 

“Ik ben een voedingskundige en leefstijlcoach die met veel enthousiasme en positieve energie werkt. Samen kijken we naar de mogelijkheden om steeds gezonder te worden. Daarbij heb ik oog voor de organisatie, het team en de persoon.”

jacoline.de.braak@arboned.nl

Robin

Robin Flipsen - Amsterdam

"Ieder bedrijf is uniek, evenals haar werknemers. Gezondheid en preventie is meer van belang dan ooit voor een vitaal en bevlogen bedrijf. Ik ga graag met u in gesprek om preventie op maat te bieden en de vitaliteit van uzelf en werknemers te bevorderen, zowel op bedrijfsniveau als groeps- en persoonlijk niveau."

robin.flipsen@arboned.nl

Annerie Eekelder

Annerie Eekelder - Den Haag/Leiden 

"Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Met mijn preventie- en vitaliteitkennis kijk ik daarom graag samen hoe u (meer) aandacht kan besteden aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers."

annerie.eekelder@arboned.nl

 Hiske

Hiske Slomp - Arnhem/Den Bosch

"Ik geniet van mensen inspireren en ze motiveren om verbeterstappen te zetten die zij niet voor mogelijk achten. Zo is een gezonde leefstijl altijd binnen handbereik."

hiske.slomp@arboned.nl

Gerjenda Jonkman

Gerjenda Jonkman - Leeuwarden

"Ieder bedrijf is uniek, evenals haar werknemers. Gezondheid en preventie is meer van belang dan ooit voor een vitaal bedrijf. Ik ben een enthousiaste en toegewijde professional en ga graag met u in gesprek om preventie op maat te bieden en de vitaliteit van uzelf en werknemers te bevorderen, zowel op bedrijfsniveau als groeps- en persoonlijk niveau."

gerjenda.jonkman@arboned.nl

Vera Meijer

Vera Meijer - Alkmaar

"Ik vind het belangrijk om als Vitaliteit en Gezondheidsdeskundige met u en uw bedrijf mee te denken. Op deze manier komen we samen tot een duurzame oplossing voor uw bedrijf op het gebied van gezondheid, vitaliteit en werkplezier."

vera.meijer@arboned.nl

Anje Oosthoek

Anje Oosthoek-Kreuger - Drechtsteden  

"Klanten kennen mij als een enthousiaste en toegewijde professional met een praktische aanpak. Ik houd van zaken organiseren en in goede banen leiden, waarbij ik ook organisaties en individuen adviseer."

anje.oosthoek-kreuger@arboned.nl

Renee van Vliet

Renée van Vliet - Amersfoort/Utrecht 

"Een ongezonde leefstijl kan de basis zijn voor een slechte lichamelijke en geestelijke conditie en zelfs vervroegd overlijden. Het is daarom belangrijk om stil te staan bij de gezondheid van uw werknemers."

renee.van.vliet@arboned.nl

Dominique Wienk

Dominique Maessen-Wienk - Maastricht/Venlo 

"Ik vind het belangrijk om als vitaliteit- en gezondheidsdeskundige mee te denken met uw organisatie en daarna samen over te gaan op concrete acties rond gezondheid en leefstijl."

dominique.wienk@arboned.nl

Rico

Rico Moorman - Hengelo/ Zwolle

"Thema’s als vitaliteit en gezondheid zijn belangrijker dan ooit. Samen met werkgever en werknemers kijk ik naar de huidige situatie en welke stappen gezet kunnen worden om de gezondheid en vitaliteit verder te bevorderen.’’

rico.moorman@arboned.nl

 Marijn

Marijn Schuitemaker - Amsterdam

"Een vitale en prettige werkomgeving. Daar zijn mensen in dienst die op hun plek zitten en minder vaak ziek zijn. Hierbij ondersteun ik door in de huid te kruipen van de organisatie en haar medewerkers. Samen zetten we de stappen die nodig zijn voor vitale en inzetbare werknemers."

marijn.schuitemaker@arboned.nl

 joost

Joost van de Groep - Eindhoven/Den Bosch

"Ik zet mij met veel passie en energie in voor de vitaliteit en gezondheid van een ander. Preventie komt gelukkig steeds meer onder de aandacht, wat belangrijk is omdat de vergrijzing toeneemt. Het PMO is een mooie kans voor de werkgever om preventief gezondheidsrisico’s in kaart te brengen en vroegtijdig te sturen."

joost.van.de.groep@arboned.nl

 nicole

Nicole Zwanenberg - Amsterdam

“Het is mijn passie om mensen te inspireren en motiveren bij het bevorderen van vitaliteit en gezondheid. Samen met werkgevers kijk ik graag naar de mogelijkheden binnen de organisatie op het gebied van vitaliteit op de werkvloer. De werknemer heeft baat bij een fysieke en mentale gezondheid zodat hij/zij langdurig en met plezier het werk kan uitvoeren. Tevens heeft werkgever baat bij een gemotiveerde en gezonde werknemer. Ik denk graag met beide partijen mee."

nicole.zwanenberg@arboned.nl

Heeft u vragen over vitaliteit op de werkvloer?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons

030 299 62 77

Belafspraak

inplannen


Onderdeel van

Een gezond bedrijf

mok-pmo
In deze krappe arbeidsmarkt heeft u uw medewerker hard nodig. Het belang van een gezonde en vitale werkvloer is daarom groter dan ooit. Want gezonde en vitale medewerkers verzuimen minder, zijn productiever en ervaren minder stress.