Krijg de hulp die bij uw onderneming past

Bij ArboNed kiest u hoe u uw arbozaken regelt. Doet u het zelf met behulp van onze online hulpmiddelen? Besteedt u liever alles uit? Of kiest u voor een middenweg? Alles kan en u kunt steeds opnieuw kiezen. Zo ondersteunt ArboNed u op alle voor u relevante momenten op de manier die het best bij u en uw onderneming past.

zelf-doen

Kunt u als ondernemer zelf uw preventieve arbozaken regelen, of heeft u hier een professional voor in dienst? Dan maakt ArboNed het u graag makkelijk met praktische informatie en (gratis) hulpmiddelen, zoals instructievideo’s, checklists en stappenplannen. Ga hiermee zelf op ieder gewenst moment aan de slag om uw werknemers gezond en veilig hun werk te laten doen en te voldoen aan de Arbowet.

samen-doen

Komt u zelf een heel eind met uw preventieve arbozaken, maar heeft u op onderdelen hulp nodig? Wilt u bijvoorbeeld een extra check laten doen door een professional van ArboNed of een keer met ons sparren? Of wilt u uw mensen trainen zodat zij het vervolgens zelf kunnen? Wij helpen u hier graag bij. Via Mijn Preventie-expert, Mijn Organisatie-expert of Mijn Vitaliteitsexpert schakelt u bijvoorbeeld laagdrempelig een paar uur de hulp in van onze experts. En met de trainingen van ArboNed Academy komen uw medewerkers goed beslagen ten ijs.

laten-doen

Heeft u als ondernemer onvoldoende kennis van preventieve arbozaken, wilt u uw tijd en aandacht liever besteden aan uw business, maar wel zeker zijn dat u voldoet aan de Arbowet? Dan nemen onze professionals u graag de nodige zorg uit handen. ArboNed heeft ruime ervaring in het mkb met het uitvoeren en toetsen van de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E), het Preventief medisch onderzoek (PMO) en keuringen.