Mijn vitaliteitsexpert

Gevolgen ongezonde leefstijl


In deze tijden van groeiende personeelstekorten houdt u als werkgever uw medewerkers graag aan het werk. Daar kunt u een belangrijke bijdrage aan leveren door uw werknemers te helpen meer te bewegen, beter te slapen, gezonder te eten en voldoende te ontspannen. Want medewerkers die goed in hun vel zitten, zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben zin om te werken. Ook zijn vitale werknemers productiever en minder vaak ziek. Het levert u dus veel op als u een positieve bijdrage kunt leveren aan een gezonde leefstijl van uw werknemers. 

Gerichte, praktische coaching

Daarom is er Mijn vitaliteitsexpert, voor gerichte coaching en praktische ondersteuning. Bijvoorbeeld wanneer u als werkgever vragen heeft als: 

 • Hoe maak ik mijn werknemers bewust van het belang van een gezonde leefstijl? En hoe kan ik ze helpen met een meer gezonde leefstijl? 
 • Hoe zet ik vitaliteit binnen mijn bedrijf op de kaart?
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn medewerkers meer bewegen tijdens hun werkdag? 
 • Hoe bied ik mijn werknemers een gezonde werkomgeving tijdens hun ploegendiensten?
 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers hybride kunnen werken, de combinatie van thuis en op kantoor het werk doen? 
 • Hoe helpt een vitaliteitsplan ons verzuim te voorkomen of verlagen?
 • Wat kan ik betekenen voor mijn medewerkers met een slecht ontspanningspatroon? 

Door Mijn Vitaliteitsexpert in te zetten helpen onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundigen u met bijvoorbeeld: 

 • Het aan de slag gaan met de uitkomsten van het Preventief medisch onderzoek (PMO);
 • Begeleiding bij het opstellen van uw vitaliteitsbeleid/-plan;
 • Opstarten en implementeren van het vitaliteitsbeleid/-plan;
 • Samenstellen van een 'gezondheidsweek' voor uw medewerkers;
 • Het inzetten van middelen op het gebied van vitaliteit op persoonlijk of bedrijfsniveau;
 • Vitaliteit op de werkvloer met betrekking tot duurzame inzetbaarheid.

Zo werkt Mijn vitaliteitsexpert

Met Mijn vitaliteitsexpert van ArboNed heeft uw organisatie 2 uur à € 325,25, 4 uur à € 610 of 8 uur à € 1162,25 een toegewijde deskundige die u kan ondersteunen, begeleiden en inspireren. Bij u op locatie, telefonisch of online. U bent verzekerd van snelle en deskundige hulp. U krijgt praktische coaching en kan gezondheid en vitaliteit binnen uw organisatie daardoor blijvend naar een hoger plan tillen.

Dit levert het u op:

 • Praktische ondersteuning en coaching.
 • Handvatten om uw werknemers gezond en vitaal aan het werk te houden.
 • Kostenbesparing dankzij lager verzuim.
 • Waardering van uw werknemers, u toont als werkgever dat u goede werkomstandigheden belangrijk vindt.

Direct aanvragen

Onze vitaliteitsexperts:

Carlijn Bertens

Carlijn Bertens - Breda

“Als vitale verbinder kijk ik graag met u naar de vitaliteit en gezondheid van uw medewerkers. Investeren in uw werknemers zorgt voor meer werkplezier, productie en motivatie. Zo werkt u actief aan het verlagen van verzuim en verloop."

carlijn.bertens.de.groot@arboned.nl

Jolanda Bossers

Jolanda Bossers - Rotterdam

"Ik vind het belangrijk om op gestructureerde wijze de gezondheidsrisico's van individuele medewerkers en de organisatie in kaart te brengen en deze te bewaken."

 

jolanda.bossers@arboned.nl

Jacoline de Braak

Jacoline de Braak - Leeuwarden

“Ik ben een voedingskundige en leefstijlcoach die met veel enthousiasme en positieve energie werkt. Samen kijken we naar de mogelijkheden om steeds gezonder te worden. Daarbij heb ik oog voor de organisatie, het team en de persoon.”

jacoline.de.braak@arboned.nl

Robin

Robin Flipsen - Amsterdam 

"Ieder bedrijf is uniek, evenals haar werknemers. Gezondheid en preventie is meer van belang dan ooit voor een vitaal en bevlogen bedrijf. Ik ga graag met u in gesprek om preventie op maat te bieden en de vitaliteit van uzelf en werknemers te bevorderen, zowel op bedrijfsniveau als groeps- en persoonlijk niveau."

robin.flipsen@arboned.nl

Nicolas van Doeland

Nicolas van Doeland - Den Haag 

"Ik zet mij graag in om de vitaliteit en gezondheid van uw organisatie in kaart te brengen en te bevorderen. Aan de hand van mijn concrete adviezen kunt u preventieve maatregelen nemen om verzuim te beperken en te voorkomen."

nicolas.van.doeland@arboned.nl

Annerie Eekelder

Annerie Eekelder - Den Haag/Leiden

"Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Met mijn preventie- en vitaliteitkennis kijk ik daarom graag samen hoe u (meer) aandacht kan besteden aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers."

annerie.eekelder@arboned.nl

 

Gerjenda Jonkman

Gerjenda Jonkman - Leeuwarden 

"Door mijn achtergrond als verpleegkundige en met mijn huidige kennis en ervaringen als vitaliteit- en gezondheidsdeskundige kan ik uw organisatie gericht adviseren over vitaliteit op de werkvloer."

 

gerjenda.jonkman@arboned.nl

Marcel Nijdam

Marcel Nijdam - Amersfoort/Utrecht

"Samen met u en uw werknemers ga ik aan de slag met een fitte en gezonde organisatie. Zo kunt u verzuim beperken en voorkomen en bespaart u op uw bedrijfskosten."
 

 

marcel.nijdam@arboned.nl

Anje Oosthoek

Anje Oosthoek-Kreuger - Drechtsteden 

"Klanten kennen mij als een enthousiaste en toegewijde professional met een praktische aanpak. Ik houd van zaken organiseren en in goede banen leiden, waarbij ik ook organisaties en individuen adviseer."

anje.oosthoek-kreuger@arboned.nl

Renee van Vliet

Renee van Vliet - Amsterdam 

"Een ongezonde leefstijl kan de basis zijn voor een slechte lichamelijke en geestelijke conditie en zelfs vervroegd overlijden. Het is daarom belangrijk om stil te staan bij de gezondheid van uw werknemers."

renee.van.vliet@arboned.nl

Dominique Wienk

Dominique Wienk - Maastricht/Venlo

"Ik vind het belangrijk om als vitaliteit- en gezondheidsdeskundige mee te denken met uw organisatie en daarna samen over te gaan op concrete acties rond gezondheid en leefstijl."


dominique.wienk@arboned.nl

Rico

Rico Moorman - Hengelo/ Zwolle

"Thema’s als vitaliteit en gezondheid zijn belangrijker dan ooit. Samen met werkgever en werknemers kijk ik naar de huidige situatie en welke stappen gezet kunnen worden om de gezondheid en vitaliteit verder te bevorderen.’’

rico.moorman@arboned.nl

Hiske

Hiske Slomp - Arnhem/Den Bosch

"Ik geniet van mensen inspireren en ze motiveren om verbeterstappen te zetten die zij niet voor mogelijk achten. Zo is een gezonde leefstijl altijd binnen handbereik."

hiske.slomp@arboned.nl

Nick

Nick Groot - Alkmaar

"Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen rond gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid van personeel. Hiervoor is maatwerk nodig. Het in kaart brengen van de klantbehoefte en het bieden van een passend advies geeft mij energie en voldoening.”

nick.groot@arboned.nl

Joost

Joost van de Groep - Eindhoven/Den Bosch

"Ik zet mij met veel passie en energie in voor de vitaliteit en gezondheid van een ander. Preventie komt gelukkig steeds meer onder de aandacht, wat belangrijk is omdat de vergrijzing toeneemt. Het PMO is een mooie kans voor de werkgever om preventief gezondheidsrisico’s in kaart te brengen en vroegtijdig te sturen."

joost.van.de.groep@arboned.nl

Lisa

Lisa Hendriks-van der Vlist - Den Haag/Leiden

"Gezond en met plezier werken, dat gun ik iedereen! Ik adviseer u als werkgever graag hoe u uw werknemers duurzaam inzetbaar kan houden. Op individueel niveau adviseer en coach ik werknemers wat ze zelf kunnen doen om mentaal en fysiek gezond aan het werk te blijven."

lisa.hendriks@arboned.nl

collegas

Heeft u vragen over vitaliteit op de werkvloer?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen