ePMO

Een snel en betaalbaar onderzoek

Uw werknemers vullen de online vragenlijst in en ontvangen direct een rapport per email. Loopt een werknemer een verhoogd gezondheidsrisico, dan krijgt hij een uitnodiging voor een telefonisch adviesgesprek. Vanaf vijftien deelnemers kunt u een groepsrapportage ontvangen waarmee u inzicht krijgt over hoe uw mensen hun werk beleven, waar ze energie van krijgen en wat hen stress oplevert.

Leaflet

ePMO

pdf, 3.9 MB

Het ePMO geeft u snel duidelijkheid over de mentale en fysieke gezondheid van uw werknemers. Het ePMO is een online Preventief medisch onderzoek met een beknoptere vragenlijst waardoor het proces sneller is en de kosten lager dan bij reguliere PMO’s met een fysiek onderzoek.

Vraag offerte aan 

Wettelijke verplichting opent deuren naar duurzame inzetbaarheid

Weet u als werkgever waar uw werknemers energie van krijgen? Hoe fit en gezond zij zijn? Wie veel stress ervaart en hoeveel er tegen een burn-out aanzitten? Bij veel bedrijven - en ook bij veel werknemers zélf - wordt ‘gezondheid’ pas een topic als er iets aan de hand is. “Een gemiste kans,” volgens vitaliteits- en gezondheidsdeskundige Merel van Lelyveld van ArboNed. “Met een Preventief medisch onderzoek weten werkgevers en werknemers op tijd wat zij kunnen doen om gezond en productief te blijven.”

Lees het interview met Merel van Lelyveld ‘PMO: ‘Verzuim voorkomen met preventief medisch onderzoek’.

PMO Persoonlijk, vraag direct een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen