ePMO

Het ePMO is een online vragenlijst die ingaat op hoe werknemers hun gezondheid en leefstijl zelf ervaren. Na het invullen ontvangen de deelnemers een persoonlijk rapport en waar nodig een adviesgesprek. Vanaf vijftien deelnemers kunt u een groepsrapportage ontvangen waarmee u inzicht krijgt over hoe uw mensen hun werk beleven, waar ze energie van krijgen en wat hen stress oplevert.

Zo kunt u snel aan de slag om de gezondheid en productiviteit van uw werknemers te behouden of te verbeteren, verzuim te voorkomen en uw bedrijfskosten te verlagen. Want mensen die zich fit voelen en gezond zijn, melden zich minder vaak ziek. Belangrijk, want gemiddeld kost één dag verzuim al snel 300 euro.

Direct aanvragen

Digitale gezondheidscheck: snel en betaalbaar

Het ePMO is een online gezondheidscheck die bestaat uit een beknopte, standaard online screeningsvragenlijst voor kantoor- of productiewerknemers. Hierdoor is het proces sneller en zijn de kosten lager dan bij reguliere PMO’s met een fysiek onderzoek. 

Het invullen duurt ongeveer 20 minuten en direct hierna ontvangen de deelnemers een persoonlijk rapport, dat inzicht geeft in hun mentale gezondheid, energie, leefstijl en fysieke gezondheid. Loopt een werknemer een verhoogd gezondheidsrisico, dan ontvangt hij per e-mail een uitnodiging om een telefonisch adviesgesprek met één van onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundigen te plannen.

Bedrijfsspecifieke groepsrapportage

Als het traject is afgerond én er hebben 15 of meer werknemers deelgenomen, kunt u kiezen voor een groepsrapportage. De privacy van uw werknemers is hierbij geborgd. U krijgt helder advies hoe u en uw werknemers de gezondheid kunnen verbeteren en zo het risico op uitval kunnen verminderen. 

Onze vitaliteits- en gezondheidsdeskundige bespreekt het rapport met u. Indien gewenst gaat uw bedrijf een vervolgtraject aan met onze deskundige, met de focus op een gezonde leefstijl om vitaal en met plezier aan het werk te gaan.

Toolkit om uw werknemers te informeren

Deelname levert uw werknemers belangrijke inzichten en gezondheidsvoordelen op en u krijgt bij een hogere opkomst een betrouwbaarder beeld. Wij ondersteunen u graag bij het informeren en enthousiasmeren van uw werknemers. Daarom ontvangt u van ons een toolkit met een webpagina, aankondigingsbericht, poster, leaflet en intranetteksten.

epmo

De voordelen van het ePMO

  • Uw werknemers krijgen inzicht in hun gezondheid, leefstijl en gezondheidsrisico’s 
  • Ze zijn zich meer bewust van het belang van een goede mentale en fysieke gezondheid 
  • Met ons ePMO voldoet u aan uw wettelijke verplichting 
  • U krijgt zicht op de oorzaken van (dreigend) verzuim, werk- en/of leefstijl gerelateerd 
  • Werknemers met een verhoogd gezondheidsrisico krijgen een telefonisch adviesgesprek  
  • U krijgt een betrouwbaar advies met conclusies en aanbevelingen 
  • Wij ondersteunen u bij de informatievoorziening voor uw werknemers

Vraag een ePMO aan

ePMO vergelijken

Naast het ePMO biedt ArboNed ook twee uitgebreide PMO's met fysieke onderzoeken aan. Bekijk hier de verschillen.

  ePMO PMO Persoonlijk PMO Vitaal
Online vragenlijst voor kantoor, productie of een combinatie

✔ 

✔ 

Vragenlijst op maat - -
Opname Workability Index - -
Fysieke onderzoeken -
Individueel rapport werknemer
Adviesgesprek bij verhoogd gezondheidsrisico -
Telefonisch adviesgesprek bij verhoogd gezondheidsrisico - -
Groepsrapportage (bij minimaal 15 deelnemers) ✔ (max. 2 groepen)
Rapportage naar leeftijd en geslacht - ✔ (max. 2 groepen)
Rapportage naar functie en afdeling - ✔ (max. 2 groepen)
Analyse op maat (trends, KPI's) - -
Optie: deelrapportages - -
Rapportage op maat - -
Adviesgesprek met werkgever

 

Wettelijke verplichting

U bent wettelijk verplicht uw werknemers een Preventief medisch onderzoek (PMO) aan te bieden. Wij adviseren u dit periodiek te doen, zodat uw werknemers actueel inzicht hebben in de ontwikkeling van hun gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s. Met het ePMO voldoet u aan deze wettelijke verplichting.

Let op: bepaalde branches zijn wettelijk verplicht een PMO aan te bieden waar een fysiek onderzoek deel van uitmaakt (deze uitgebreide variant biedt ArboNed ook, zoals u kunt zien aan bovenstaande tabel). Onze vitaliteits- en gezondheidsdeskundige checkt uw Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) of het ePMO voldoende is, of er toch een fysiek onderzoek nodig is.

epmo

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen