Uitgebreid Preventief medisch onderzoek

Online vragenlijst + fysiek onderzoek

 

Met het PMO Persoonlijk ondergaan uw werknemers een uitgebreide gezondheidscheck, die bestaat uit een online vragenlijst, aangevuld met een fysiek onderzoek uitgevoerd door een van onze vitaliteits- en gezondheidsdeskundigen of verpleegkundigen. Loopt uw werknemer een verhoogd gezondheidsrisico, dan krijgt hij - indien gewenst - een adviesgesprek. In de groepsrapportage staat wat u en uw werknemers kunnen doen om de gezondheid te verbeteren en het risico op uitval te reduceren.

Met het PMO persoonlijk krijgt u inzicht in het energieniveau, het welbevinden, de leefstijl, het werkvermogen en de arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s van uw werknemers. De resultaten ontvangt u in een rapportage met een bedrijfsspecifieke toelichting. Zo kunt u snel aan de slag om de gezondheid en productiviteit van uw werknemers te behouden of te verbeteren, en verzuim te voorkomen.

Heeft u behoefte aan maatwerk en/of wilt u het PMO afstemmen op uw vitaliteitsdoelstellingen? Dan adviseren wij u PMO Vitaal.

Leaflet

Leaflet PMO Persoonlijk

pdf, 1.8 MB

Als werkgever krijgt u met PMO Persoonlijk inzicht in de gezondheids- en arbeidsrisico’s binnen uw organisatie en kunt u daarmee aan de slag om uitval te voorkomen. Het is ook een manier om te werken aan de betrokkenheid van uw mensen en zo uw goede vakmensen te behouden. Als uw werknemers tevreden zijn en met plezier voor u werken, zetten ze net die stap extra.

Vraag offerte PMO Persoonlijk aan 

Offerte PMO Vitaal

Maatwerk

Bij PMO Vitaal krijgt u een op maat gemaakte online vragenlijst voor uw werknemers op basis van bedrijf- en functierisico’s en afgestemd op uw (vitaliteits-) doelstellingen. Daarnaast ondergaan uw werknemers een fysiek onderzoek. U ontvangt uiteindelijk een volledige rapportage op maat, met mogelijkheid tot deelrapportages en vergelijkingen op basis van leeftijd, geslacht en afdeling. ArboNed kan ook het gehele traject voor u uitvoeren. Met het PMO Vitaal werkt u aan duurzame inzetbaarheid van uw werknemers.

Leaflet

Leaflet PMO Vitaal

pdf, 1.9 MB

Als werkgever gaat u met PMO Vitaal aan de slag met de gezondheids- en vitaliteitsdoelstellingen in uw organisatie en kunt u direct aan de slag om uitval te voorkomen. U krijgt helder advies wat u en uw werknemers kunnen doen om de gezondheid te verbeteren en het risico op uitval te reduceren. Zo gaat u aan de slag met de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. 

Vraag offerte PMO Vitaal aan

Offerte PMO Persoonlijk

Wettelijke verplichting opent deuren naar duurzame inzetbaarheid

Weet u als werkgever waar uw werknemers energie van krijgen? Hoe fit en gezond zij zijn? Wie veel stress ervaart en hoeveel er tegen een burn-out aanzitten? Bij veel bedrijven - en ook bij veel werknemers zélf - wordt ‘gezondheid’ pas een topic als er iets aan de hand is. “Een gemiste kans,” volgens vitaliteits- en gezondheidsdeskundige Merel van Lelyveld van ArboNed. “Met een Preventief medisch onderzoek weten werkgevers en werknemers op tijd wat zij kunnen doen om gezond en productief te blijven.”

Lees het interview met Merel van Lelyveld ‘PMO: ‘Verzuim voorkomen met preventief medisch onderzoek’.

Toolkit om uw werknemers te informeren

Als u een PMO uitvoert, wilt u natuurlijk maximaal resultaat en daar helpen wij u bij. Als extra service ondersteunen wij u bij het informeren over en enthousiasmeren van uw werknemers. U ontvangt van ons een uitgebreide toolkit met een aankondigingsbericht, poster, leaflet en intranetteksten. Met hulp van deze middelen kunt u snel en effectief uw eigen gezondheidscampagne voeren. Deelname aan een PMO is namelijk erg belangrijk. Het levert de deelnemer inzicht en gezondheidsvoordeel op. En voor u als werkgever geeft een hoger deelnamepercentage een meer betrouwbaar beeld van de huidige situatie.

De verschillende onderzoeken uit een PMO

Een fysiek onderzoek kan onderdeel zijn van een Preventief medisch onderzoek (PMO). Maar wat voor fysieke onderzoeken zijn dat? We zetten ze hier op een rij.

Fysieke onderzoeken

PMO Persoonlijk, vraag direct een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen