Uitgebreid Preventief medisch onderzoek (PMO)

Hoe gezond en vitaal is uw organisatie, waar krijgen uw werknemers energie, of juist stress van? Het PMO van ArboNed is een complete gezondheidscheck die uw werknemers snel duidelijkheid geeft over hun psychische en fysieke gezondheid. Ze krijgen inzicht in hun energieniveau, welbevinden, leefstijl, werkvermogen en arbeidsgerelateerde gezondheidsrisico’s.

Als werkgever krijgt u met het PMO inzicht in de gezondheids- en arbeidsrisico’s binnen uw organisatie. Zo kunt u uitval voorkomen én werken aan de betrokkenheid van uw mensen bij het bedrijf. Als uw werknemers vitaal zijn en met plezier voor u werken, zetten ze net die stap extra.

voordelen preventief medisch onderzoek

Zo werkt het

Uw werknemers krijgen toegang tot een online platform, waar ze de online screeningsvragenlijst kunnen invullen en achteraf in één oogopslag hun resultaten kunnen inzien. Via dit online platform krijgen ze vervolgens concrete tips en oefeningen voor het behouden of verbeteren van hun gezondheid en vitaliteit. 

Naast de online screeningsvragenlijst krijgen uw werknemers een fysiek onderzoek, afgestemd op hun werkzaamheden. En ze krijgen een uitgebreide gezondheidscheck op basis van de arbeidsgezondheidsrisico’s. Zo geeft het PMO goed inzicht in de vitaliteit van uw werknemers en wat zij eraan kunnen doen.

Meer informatie over de fysieke onderzoeken

Communicatie met uw werknemers: toolkit

Als u een PMO uitvoert, wilt u natuurlijk maximaal resultaat en daar helpen wij u bij. Als extra service ondersteunen wij u bij het informeren en enthousiasmeren van uw werknemers. U ontvangt van ons een toolkit met een aankondigingsbericht, poster, leaflet en intranetteksten, zodat u snel en effectief uw eigen gezondheidscampagne kunt voeren. Ook is er de speciale informatiepagina voor werknemers.

Fases en planning

 

PMO planning

 

Offerte PMO Vitaal

Welk type PMO?

ArboNed biedt twee uitgebreide PMO’s: het PMO Persoonlijk en het PMO Vitaal. In beide gevallen krijgen uw werknemers een complete gezondheidscheck via een online screeningsvragenlijst en een fysiek onderzoek. 

PMO Vitaal

Het verschil tussen Persoonlijk en Vitaal is dat er bij het PMO Vitaal volledig maatwerk mogelijk is. Dat geldt voor zowel de vragenlijst, als het fysieke onderzoek. Op die manier kunt u het PMO – in overleg met onze vitaliteits- en gezondheidsdeskundige – precies afstemmen op uw behoeften, de diverse werkzaamheden binnen uw bedrijf en ook op uw (vitaliteits)doelstellingen. 

Offerte aanvragen Meer informatie

PMO Persoonlijk

Het PMO Persoonlijk kent drie (gestandaardiseerde) versies: voor werknemers met een kantoorfunctie, voor werknemers met een fysieke functie en voor medewerkers die zowel op kantoor werken als fysiek werk doen. Dat geldt voor zowel de vragenlijst, als het fysieke onderzoek.

Offerte aanvragen Meer informatie

verschillen pmo arboned

 

PMO Persoonlijk, vraag direct een offerte aan

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen