PMO HISWA-RECRON
  • Kostenbesparing door lagere verzuimkosten
  • Inzicht in leefstijl en gezondheidsrisico’s
  • Bewustwording belang gezondheid

Direct aanvragen

HISWA-RECRON

PMO HISWA-RECRON

Het PMO HISWA-RECRON is een vragenlijst en fysiek onderzoek specifiek afgestemd op de werkzaamheden in de watersport- en recreatiebranche. 

Direct een PMO aanvragen

PMO HISWA-RECRON in beeld

Direct een persoonlijk rapport

Uw werknemers vullen een online vragenlijst in. De vragenlijst gaat in op hoe de werknemer zijn gezondheid ervaart en hoe de werkplek en werkomstandigheden zijn. Direct na het invullen, ontvangen de werknemers een persoonlijke rapportage die inzicht geeft in hun mentale gezondheid, energie, leefstijl en fysieke gezondheid.

Fysiek onderzoek en adviesgesprek

Na de online vragenlijst wordt uw werknemer uitgenodigd voor een fysiek onderzoek en een adviesgesprek met één van onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundigen. De vitaliteit- en gezondheidsdeskundigen van ArboNed focussen tijdens het gesprek op het eigen initiatief van de werknemer om de gezondheid te verbeteren. Waar mogelijk maken we hierbij gebruik van de samenwerkingen en voordelen die HISWA-RECRON biedt.

Dit levert het PMO u en uw werknemers op

  • Kostenbesparing: een goed uitgevoerd PMO leidt tot gezonde en vitale medewerkers, minder verzuim, lagere verzuimkosten en minder instroom in de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA).  
  • Inzicht in leefstijl en gezondheidsrisico’s: de individuele rapportage geeft uw werknemers inzicht in hun gezondheid, leefstijl en gezondheidsrisico’s.
  • Bewustwording belang gezondheid: uw werknemers zijn zich beter bewust van het belang van een goede mentale en fysieke gezondheid.  
  • Gezondheidsrisico’s bedrijf in kaart: vanaf 15 deelnemers kunt u kiezen voor een groepsrapportage die u in één oogopslag inzicht geeft in relevante risico’s voor uw bedrijf. U krijgt nieuwe inzichten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, gezondheid en veiligheid. Zo bouwt u aan een gezonde toekomst voor u en uw werknemers.
  • Voldoen aan de wet: met het PMO voldoet u aan uw wettelijke verplichting om uw werknemers periodiek een preventief medisch onderzoek aan te bieden.

Wettelijke verplichting

U bent wettelijk verplicht uw werknemers een Preventief medisch onderzoek (PMO) aan te bieden. Met het PMO HISWA-RECRON voldoet u aan deze wettelijke verplichting.

 

map

Heeft u vragen over het PMO HISWA-RECRON?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen