Vragen? 030 299 63 63

Bedrijfshulpverlening

€ 595
50% korting voor een collega (Exclusief btw)
Leer alles over bedrijfshulpverlening in één praktische, korte training

Als er een bedrijfsongeval plaatsvindt, is een getrainde bedrijfshulpverlener (BHV-er) van groot belang. Tijdens de BHV-training leert uw werknemer juist te handelen bij calamiteiten. Daarnaast leert hij de Automatische Externe Defibrillator (AED) veilig te gebruiken. We combineren theorie en praktijk, de training is hierdoor actief en afwisselend.

Verschillende trainingen

Welke training het beste bij u of uw werknemers past, is afhankelijk van de specifieke bedrijfsrisico’s en het kennisniveau van de deelnemers.

Samen met Crisicom bieden we diverse BHV-trainingen aan, aanmelden kan via de site van Crisicom. Zie hieronder een greep uit het aanbod:

  1. Voor wie?
  2. Programma
  3. Aanpak
  4. Kosten
  5. Direct inschrijven
Voor wie

De training is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar mindfulness en wil investeren in het gezonder omgaan met eigen emoties en gewoontes.

Programma

Deze eendaagse training duurt van 9.30 tot 17.00 uur.

Aan het einde van de dag stelt u een beknopt persoonlijk actieplan op om het geleerde goed vast te kunnen houden en blijvend in de praktijk te brengen. Na het afronden van de training ontvangt u het ArboNed certificaat Bedrijfshulpverlening.

Aanpak

Kennen en kunnen gaan hand in hand bij deze praktische training. We behandelen de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden. We maken interactief de vertaalslag naar uw praktijk en we oefenen met casussen. U krijgt gerichte feedback en aanwijzingen die aansluiten bij wat u tegenkomt in de praktijk. Zo kunt u de geleerde kennis en vaardigheden meteen de volgende dag succesvol toepassen in uw eigen situatie.

De trainer komt uit de Arbo-praktijk en heeft ervaring bij vele organisaties en branches. Zo bent u ervan verzekerd dat ook de vertaling naar uw dagelijkse praktijk gemaakt wordt.

Kosten

De kosten voor deze training zijn 595. Voor dit bedrag ontvangt u:

  • de complete training
  • catering op locatie
  • de benodigde studiematerialen
  • een certificaat