review-ervaring-arboned

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD.

Ervaringen van ArboNed Academy

Het onafhankelijke Klantenvertellen.nl verzamelt beoordelingen en ervaringen over onze trainingen. Zo kunt u een afgewogen beslissing maken bij het kiezen van uw training. En dankzij uw feedback kunnen wij onze trainingen blijven verbeteren.

Ons gemiddelde cijfer is een dikke acht en bijna al onze klanten bevelen ArboNed Academy aan bij anderen. Hier zijn we hartstikke trots op.

Bekijk hieronder alle reviews van onze trainingen:

Beoordeling

8

De training Vertrouwenspersoon heb ik als positief ervaren. De groep van 6 dames was een perfecte grootte om onderling discussies te voeren en ervaringen uit te wisselen.

Het gedeelte omtrent wet- en regelgeving heb ik als nuttig ervaren (en niet als saai). De praktijkvoorbeelden van de ervaren trainster waren zeer sprekend en zeker van toegevoegde waarde.

Al met al een intensieve, maar zeker ook zeer nuttige, leerzame dag waarbij mij veel duidelijker is geworden over de rol van Vertrouwenspersoon en wat de rechten en plichten zijn.

Annemiek uit Rotterdam

Beoordeling

6

Het opstellen van een RI&E is nog niet zo simpel. Het is afhankelijk van veel factoren en je kunt er je eigen invulling aangeven. Dat maakt het er niet simpeler op.
Ik heb genoeg input gekregen om zelf aan de slag te gaan.

Het maken van een RI&E is echt specialistisch werk. Met een training van 1 dag kun je alleen als er een branche RI&E is zelf aan de slag. Bij een ingewikkelde organisatie zoals die van ons komt er echt wel veel bij kijken.

De naam van de training doet vermoeden dat je na de training een RI&E kunt opstellen, maar dat is in de meeste gevallen niet waar.
Het is wel zeer zinvol om te volgen, zo kun je zelf beter invulling geven aan de RI&E.

Renate de Man uit Heerjansdam

Beoordeling

8

Na het volgen van de basistraining vertrouwenspersoon heb ik veel meer zicht op de taken die horen bij een vertrouwenspersoon en de kaders waaruit deze persoon deze taak kan uitvoeren.

Erika uit Yerseke

Beoordeling

8

.

Mark uit Papendrecht

Beoordeling

9

Met veel plezier heb ik deze training gevolgd. Alle onduidelijkheden over de werkzaamheden en bevoegdheden van een vertrouwenspersoon is mij nu helemaal duidelijk. De trainster heeft veel ervaring als vertrouwenspersoon maar ook in een klachtencommissie. Dit vond ik een enorme meerwaarde aangezien dat de 2 onderdelen zijn waar je als vertrouwenspersoon mee te maken krijgt.

Angela uit Amsterdam

Beoordeling

9

De dag was gezellig, laagdrempelig en de trainster had ruim voldoende kennis.
Waar nodig verdieping, waar mogelijk gebaseerd op (deels) waargebeurde situaties uit de praktijk.

De start van de training mis ik wel nog even een samenvatting wat er nou van een vertrouwenspersoon verwacht MAG en KAN worden, dat beeld klopt namelijk niet met de werkelijkheid. Om deze reden krijg je pas later op de dag duidelijkheden.

Veronique uit Den Helder

Beoordeling

8

De cursus werd gegeven door een rustige en duidelijke trainer. We hebben kennis gemaakt met de rol vertrouwenspersoon en wat dit inhoudt. Ook is er aan het begin gevraagd wat onze persoonlijke leerdoelen waren voor de cursus. De vragen zijn allemaal beantwoord aan het eind van de dag.

Tip: Bij rollenspel wat korte informatie op papier zetten of de fases van het gesprek, zodat je af en toe kan kijken als je vast loopt.

Anne uit Guldie

Beoordeling

9

Leerzame dag waar een duidelijke uitleg werd gegeven over wat wel en niet binnen de taken van een vertrouwenspersoon valt.
Ook duidelijk aangegeven welke zaken je voor jezelf moet regelen en hoe je je kan profileren.

Ellen uit Rijen

Beoordeling

10

Het was een zeer duidelijke training met veel praktijk voorbeelden

Jose Teeling-Dui uit Opmeer

Beoordeling

8

Goede inhoudelijke training, waar ik de handvatten heb gekregen waar ik naar op zoek was. Ook genoeg ruimte om voorbeelden en bijzondere situaties te bespreken.

Tip: maak een selectie van de slides die je wilt laten zien, dat voorkomt zoeken tijdens de presentatie, maar het was niet storend.
Fijn om de hele presentatie en het boek als naslagwerk mee te krijgen!

Charlotte uit Amsterdam

Beoordeling

9

Deze dag is erg nuttig om een indruk te krijgen van de taken van de vertrouwenspersoon en hoe deze ingevuld kunnen worden.

Kees de Pagter uit Westkapelle

Beoordeling

10

Goede en duidelijk uitleg. Zelfs de uitleg van de regels en wetgeving zo verteld dat het interessant bleef.
Veel ruimte voor het stellen van vragen en een gezellige sfeer.

Zendalee uit Ouderkerk a/d Ijssel

De reviews die op onze site staan worden door klantenvertellen verzameld en gecontroleerd op echtheid. Alle verzamelde beoordelingen zijn afkomstig van iemand die bij ons een aankoop heeft gedaan. Als dit niet het geval is, bijvoorbeeld omdat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan blijkt dit duidelijk uit de review. Wij doen er alles aan om nepreviews te voorkomen door te controleren of deze persoon bij ons bekend is en vragen een aankoopbewijs op als we de reviewer niet kennen. Nepreviews worden door ons verwijderd. Meer informatie hierover vind u op de reviewpagina van klantenvertellen.