Vragen? 030 299 63 63

Vervolgtraining vertrouwenspersoon

€ 370
50% korting voor een collega (Exclusief btw)
1 ochtend
Leer uw rol als vertrouwenspersoon nog beter invullen in één korte vervolgtraining.
Intervisie op basis van uw eigen praktijkervaring.
Individueel advies over uw leervragen.
Learning by feedback.
Versterken van uw positionering als vertrouwenspersoon.

Een deskundige vertrouwenspersoon levert een belangrijke bijdrage aan het behoud van een prettige en veilige werkomgeving. Volg nu de praktische training van ArboNed en leer in één ochtend nog beter omgaan met diverse en complexe praktijksituaties.

 1. Resultaat
 2. Voor wie?
 3. Programma
 4. Aanpak
 5. Kosten
 6. Direct inschrijven
Resultaat

Na de training kunt u:

 • Werknemers adviseren bij een complexe casus.
 • De theorie van het vertrouwenswerk vertalen naar de praktijk.
 • Uw persoonlijke valkuilen herkennen en stappen nemen om adequaat te handelen.
Voor wie

Vervult u in uw organisatie de rol van vertrouwenspersoon en komt u daarin lastige situaties of dilemma’s tegen? Wilt u meer leren over deskundigheidsbevordering of supervisie? Dan is deze training in de vorm van intervisie/supervisie geschikt voor u

Programma

Deze training van een halve dag duurt van 9.30 uur tot 13.00 uur. De bijeenkomst heeft het karakter van een intervisie/supervisie. Hierbij werken deelnemers onder begeleiding van een deskundige op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting aan individuele vraagstellingen (cases). Op basis hiervan oefenen we met praktijksituaties, variërend van een melding van ongewenst gedrag tot het indienen van een klacht. De casuïstiek wordt vertrouwelijk en deskundig behandeld.

Daar waar de casuïstiek aanleiding geeft tot het aanvullen of opfrissen van de kennis, biedt de trainer dit aan. Deelnemers ontvangen individueel advies met betrekking tot hun leervragen. Aan het einde van de dag stelt u een beknopt persoonlijk actieplan op om het geleerde goed vast te kunnen houden en blijvend in de praktijk te brengen. Na het afronden van de training ontvangt u het ArboNed certificaat.

De training maakt gebruik van de volgende literatuur:

 • Gids voor vertrouwenspersonen
  Een praktische handleiding Cor van Duinhoven
  ISBN10 9462150362
  ISBN13 9789462150362

Dit boek wordt uitsluitend bij de basistraining vertrouwenspersoon geleverd.

Aanpak

Kennen en kunnen gaan hand in hand bij deze praktische training. We behandelen de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden. We maken interactief de vertaalslag naar uw praktijk en we oefenen met casussen. U krijgt gerichte feedback en aanwijzingen die aansluiten bij wat u tegenkomt in de praktijk. Zo kunt u de geleerde kennis en vaardigheden meteen de volgende dag succesvol toepassen in uw eigen situatie.

De trainer komt uit de Arbo-praktijk en heeft ervaring bij vele organisaties en branches. Zo bent u ervan verzekerd dat ook de vertaling naar uw dagelijkse praktijk gemaakt wordt.

Kosten

De kosten voor deze training zijn € 370. Voor dit bedrag ontvangt u:

 • de complete training
 • catering op locatie
 • het benodigde studiemateriaal
 • een certificaat

50% korting voor een collega
Meldt u zich aan met een collega, dan krijgt de tweede persoon 50% korting. Dit geldt voor één collega per volledig betalende deelnemer.