Vragen? 030 299 63 63

Wakker worden, beter slapen

€ 99
50% korting voor een collega (Exclusief btw)
2 uur
Leer alles over slaap en hoe uw gedrag hierop van invloed is
Leer laagdrempelig en interactief hoe slapen werkt
Krijg inzicht in de impact van uw gedrag op hoe u slaapt
Maak een verstaalslag van inzicht naar concrete actie

Tenminste 30% van de Nederlanders heeft last van slaapklachten, variërend van licht tot ernstig. Werknemers die slecht slapen, verzuimen meer en/of vaker, hebben concentratieproblemen, moeite met plannen en het houden van overzicht en hebben een grotere kans op het maken van fouten. Met een toenemend risico voor de veiligheid. Stemmingswisselingen, geïrriteerdheid en kortaf zijn op het werk (en thuis) komen daar nog eens bij. Maar er is goed nieuws: in veel gevallen kun je slapen leren! Veel van de ervaren slaapproblemen kunnen worden opgelost door gedrag en/of leefstijl aan te passen. Daarmee gaan we in deze training aan de slag.

 1. Resultaat
 2. Voor wie?
 3. Programma
 4. Aanpak
 5. Kosten
 6. Direct inschrijven
Resultaat

Na de training:

 • Kent u de theorie rond (goed) slapen.
 • Heeft u praktische tips waarmee u grip kunt krijgen op uw slaapkwaliteit.
 • Weet u hoe u uw slaapkwaliteit kunt verbeteren.
 • Verlaagt u de kans dat u ziek wordt.
Voor wie

De training is geschikt voor werknemers met (beginnende) slaapklachten of die preventief willen werken aan het verbeteren van de kwaliteit van hun slaap. De training is te volgen door werknemers van alle opleidingsniveaus.

Programma

Tijdens deze twee uur durende, interactieve workshop krijgen werknemers meer inzicht in hoe slapen werkt en wat het belang is van een goede nachtrust. Tijdens de workshop worden de deelnemers zich ervan bewust dat hun eigen gedrag en keuzes een grote invloed hebben op hun slaap. Ze krijgen meer controle over hun slaapgedrag en krijgen praktische tips over hoe een gezonde leefstijl slaap kan bevorderen.

Dankzij de praktische insteek kunnen de deelnemers direct hun slaapkwaliteit verbeteren.

Aanpak

Kennen en kunnen gaan hand in hand. We behandelen de theorie over slaap en gebruiken praktijkvoorbeelden om de materie toe te passen. We maken de workshop interactief en vragen actieve inbreng van de deelnemers.

De trainer komt uit de praktijk en heeft ervaring bij meerdere organisaties en branches. Zo bent u ervan verzekerd dat ook de vertaling naar uw dagelijkse praktijk gemaakt wordt.

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn € 99. Voor dit bedrag ontvangt u:

 • De complete training
 • Gezonde catering op locatie
 • De benodigde hand-outs

50% korting voor een collega
Meldt u zich aan met een collega, dan krijgt de tweede persoon 50% korting. Dit geldt voor één collega per volledig betalende deelnemer.