Vragen? Bel 030 299 63 63

Werkdruk en stressmanagement voor leidinggevenden

1 dag
€ 595
50% korting voor een collega
Leer stress bij werknemers herkennen en voorkomen in één korte praktische training.
Leer stress bij werknemers signaleren en voorkomen.
Leer werknemers omgaan met werkdruk.
Preventieve handvatten ter voorkoming van verzuim.

Stressklachten zijn de belangrijkste verzuimoorzaak onder jonge werknemers. Volg nu deze korte, praktische training en leer stress bij werknemers te voorkomen, de signalen te herkennen en de oorzaak aan te pakken.

 1. Voor wie?
 2. Programma
 3. Aanpak
 4. Kosten
 5. Direct inschrijven
Voor wie

De training ‘Werkdruk- en stressmanagement’ is bedoeld voor leidinggevenden en HR-adviseurs die kampen met een hoog psychisch verzuim of te maken hebben met werknemers die een hoge werkdruk en/of stressklachten ervaren. De training geeft leidinggevenden en HR-adviseurs preventieve handvatten bij het omgaan met werkdruk en stress.

Programma

Deze training van een halve dag duurt van 13.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de dag komen de volgende thema’s aan bod:

 • Model om stress te begrijpen
 • Hoe herkent u stress?
 • Stress aanpakken
 • Van stress naar vitaliteit
 • Vitaliteit bevorderen

Aan het einde van de dag stelt u een beknopt persoonlijk actieplan op om het geleerde goed vast te kunnen houden en blijvend in de praktijk te brengen. Na het afronden van de training ontvangt u het ArboNed certificaat.

Aanpak

Kennen en kunnen gaan hand in hand bij deze praktische training. We behandelen de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden. We maken interactief de vertaalslag naar uw praktijk en we oefenen met casussen. U krijgt gerichte feedback en aanwijzingen die aansluiten bij wat u tegenkomt in de praktijk. Zo kunt u de geleerde kennis en vaardigheden meteen de volgende dag succesvol toepassen in uw eigen situatie.

De trainer komt uit de Arbo-praktijk en heeft ervaring bij vele organisaties en branches. Zo bent u ervan verzekerd dat ook de vertaling naar uw dagelijkse praktijk gemaakt wordt.

Kosten

De kosten voor deze training zijn 595. Voor dit bedrag ontvangt u:

 • de complete training
 • catering op locatie
 • de benodigde studiematerialen
 • een certificaat

50% korting voor een collega
Meldt u zich aan met een collega, dan krijgt de tweede persoon 50% korting. Dit geldt voor één collega per volledig betalende deelnemer.

Daphne van Duren

Consultant arbeid en organisatie
Daphne van Duren

Als trainer daagt Daphne mensen uit zich verder te ontwikkelen en hun persoonlijke effectiviteit te vergroten. Onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, energiek en weerbaar in je loopbaan en verzuim- en stressmanagement behoren tot haar expertise.