Werkdruk en stressmanagement voor leidinggevenden

1 dag
€ 595
Vragen?
Bel 030 299 63 63
Inzicht om stress bij werknemers te voorkomen, de signalen te herkennen en de oorzaak aan te pakken.

Stressklachten zijn de belangrijkste verzuimoorzaak onder jonge werknemers. In de training Werkdruk en stressmanagement voor leidinggevenden geven we uw leidinggevende inzicht om stress bij werknemers te voorkomen, de signalen te herkennen en de oorzaak aan te pakken.

Onderwerpen van de training:

  • Model om stress te begrijpen
  • Hoe herken je stress?  
  • Stress aanpakken
  • Van stress naar vitaliteit
  • Vitaliteit bevorderen
  1. Voor wie?
  2. Kosten
Voor wie

De training ‘Werkdruk en Stressmanagement’ is bedoeld voor leidinggevenden en HR-adviseurs die kampen met een hoog psychisch verzuim, die te maken hebben met medewerkers die een hoge werkdruk en/of stressklachten ervaren en moeite hebben om goed om te gaan met werkdruk en werkstress of voor leidinggevenden en HR-adviseurs die preventief handvatten willen krijgen bij het omgaan met werkdruk en stress. 

Kosten

50% korting voor een collega
Meldt u zich aan met een collega, dan krijgt de tweede persoon 50% korting. Dit geldt voor één collega per volledig betalende deelnemer.

Madelon van Bennekom

Consultant arbeid en organisatie
Madelon van Bennekom

Madelon van Bennekom is consultant arbeid en organisatie. Als trainer daagt zij mensen uit zich verder te ontwikkelen om zo stappen te kunnen zetten. Onderwerpen als energiek en weerbaar in je loopbaan, omgaan met agressie en geweld, verzuim- en stressmanagement en time management behoren tot haar expertise.