Verzuimabonnementen

Verzuim verlagen en voorkomen, met een aanpak die bij u past. Wilt u zelf de volledige regie behouden, legt u de coördinerende rol liever bij ons of hebt u behoefte aan een meer intensieve aanpak dan alleen de Wet verbetering poortwachter voorschrijft?

Bij ArboNed kiest de klant

ArboNed begeleidt, verlaagt en voorkomt verzuim. Dat doet ArboNed met een deskundige aanpak vanuit een heldere visie.

Onze diensten en services vindt u terug in verschillende abonnementen:

 • ArboNed Vrij, € 0 per werknemer per jaar
  ArboNed Vrij is ideaal voor ondernemingen die direct kosten willen besparen door meer eigen risico te nemen. U betaalt alleen wat u echt nodig heeft en afneemt bij ArboNed.
 • ArboNed Flex, € 15 per werknemer per jaar
  ArboNed Flex is ontwikkeld speciaal voor ondernemingen met veel flexwerkers. Het is ook geschikt voor bedrijven met een laag verzuimpercentage en een lage meldingsfrequentie.
 • ArboNed Basis, € 29 per werknemer per jaar
  Ook als u kiest voor ArboNed Basis, houdt u de grip op de verzuimkosten. Het starttarief is hoger dan bij ArboNed Flex, de tarieven voor de aanvullende diensten die u afneemt zijn daarentegen iets lager.
 • ArboNed Extra, € 115,50 per werknemer per jaar
  De coördinerende rol en intensieve aanpak van verzuimherstel legt u graag in de professionele handen van ArboNed. Dan is ArboNed Extra voor u het passende abonnement.

In ieder abonnement geeft u zelf aan hoe u wilt dat ArboNed te werk gaat én wanneer. Scherp op de bal zitten en direct actie op de dag van de ziekmelding? Of het eerst even aankijken, zelf de regie pakken en later ArboNed inschakelen.

Direct een verzuimabonnement afsluiten

Leaflet

Vrij Flex Basis Extra

pdf, 131.8 kB

‘Vandaag’, alle informatie op één plek

Met het online verzuimvolgsysteem ‘Vandaag’ bieden wij u een makkelijke manier voor verzuim-, herstel- en verloopmelden en houdt u inzicht in lopende en uitgevoerde acties. Overzichtelijke verzuimcijfers en heldere rapportages geven u inzicht in het verzuimproces en herstel van uw werknemers.

ArboDuo

Werkt u in de bouw? Met ArboDuo kiest u voor een kennispartner in uw branche. Onze expertises zijn preventie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim (voorkomen en beperken) gericht op de bouwbranche. ArboDuo is onderdeel van ArboNed.

Lees meer over ArboDuo.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 62 77

Belafspraak
inplannen