Aanpassing abonnementsprijzen

Van het totale verzuim, valt bijna een derde van de werknemers uit door stress. Een werknemer met een burn-out bent u gemiddeld maar liefst 8 maanden kwijt. Als u weet dat één verzuimdag al snel € 250 kost, dan is niets doen geen optie.

ArboNed investeert daarom continu in onderzoek naar het voorkomen en aanpakken van (psychisch) verzuim. Hierdoor bieden we werkgevers en werknemers een steeds effectievere verzuimbegeleiding.

Voordelen verbeterde aanpak verzuimbegeleiding

Dankzij onze unieke op data gebaseerde, bewezen effectieve aanpak van verzuimbegeleiding, zijn uw werknemers sneller en duurzaam weer aan het werk. Naast de zorg voor uw werknemer, bespaart u hiermee flink op uw verzuimkosten.

Onze aanpak heeft onder meer bewezen dat het psychisch verzuim met gemiddeld 20 tot 25 dagen kan worden verlaagd. En dat scheelt aanzienlijk in uw portemonnee. Per verzuimende werknemer met psychische klachten bespaart u gemiddeld € 6.250.

verzuimbegeleiding

Kosten verbeterde aanpak verzuimbegeleiding

Om de verbeterde verzuimaanpak* van verzuimbegeleiding te realiseren, zijn de extra kosten voor de door u gekozen verzuimaanpak als volgt (exclusief indexatie en eventuele (branche) kortingen):

Verzuimaanpak Extra / Comfort / Comfortabel FF / All-in € 2,50 per werknemer
Verzuimaanpak Basis/ Activiteiten / Comfortabel H € 1,50 per werknemer
Verzuimaanpak Flex € 0,50 per werknemer

*    U vindt de door u afgesloten verzuimaanpak op uw laatste factuur.

De tariefsverhoging gaat in op het moment dat uw contract verlengd wordt in 2019.

Kosten Digitale verzuimvoorspeller

Voor werkgevers die gebruikmaken van de Digitale verzuimvoorspeller (voorheen digitale vragenlijst) geldt dat het tarief wijzigt van € 3 naar € 4. Een klein deel van de investering berekenen we door aan de werkgevers. Het tarief van de digitale vragenlijst is de laatste vier jaar niet verhoogd of geïndexeerd.