Ondernemers uit Eindhoven en omgeving aan de slag met de RI&E

Ondernemers uit Eindhoven en omgeving aan de slag met de RI&E

Wat doet de preventiemedewerker precies en hoe werkt het met de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E)? Klanten uit Eindhoven en omgeving gingen op dinsdag 18 juni onder begeleiding van ArboNed-experts aan de slag met de RI&E.

Blik achter de schermen

Om 8.45 druppelen de eerste geïnteresseerden binnen. Koffie, thee, limonade zonder toevoegingen (behalve fruit), een mini cup cake of een blokje brownie zijn de culinaire keuzes. Na de korte aftrap door regiomanager Ingeborg Hettinga nemen consultants Ad van Zundert en Monique Vermeulen de interactieve presentatie voor hun rekening. Tijdens de sessie is er veel ruimte voor interactie en vragen. Dit maakt dat de sessie zelfs een kwartier langer duurt. 

Netwerkgelegenheid 

Ook na het inhoudelijke gedeelte, buiten in de warme zon op het heerlijke terras van 'T Boshuys in Best, worden ervaringen uitgewisseld. Tijdens de netwerkgelegenheid horen we positieve feedback geluiden. Een paar nieuwe contacten later kunnen alle ArboNed banners weer opgerold worden. Met een heerlijk worstenbroodje of een klein stukje quiche zullen de deelnemers zonder trek hun werkdag rond 11:45 uur voortzetten.

Meer kennissessies en webinar

Kon u niet deelnemen aan de sessie in Eindhoven? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar, wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht.

Locaties en data kennissessies

Eindhoven en RI&E
Consultants Ad van Zundert en Monique Vermeulen tijdens de presentatie