Gratis kennissessie 'Een gezond bedrijf' op 24 maart in Eindhoven

Gratis kennissessie met health check in Eindhoven

Gezonde en vitale medewerkers zijn over het algemeen productiever, gaan gelukkiger naar hun werk en leveren meer op. Zo dragen zij bij aan een financieel gezond bedrijf. Hoewel medewerkers zelf hun leefstijl bepalen, kunt u hen wel bewust maken van hun invloed op de eigen gezondheid. Hoe u dat op een laagdrempelige manier doet, vertellen wij u graag tijdens deze interactieve kennissessie.

Ik kom naar de sessie

Programma

Onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundige Bob Boom geeft antwoord op vragen zoals:

  • Wat is de invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim?
  • Hoe kan een Preventief medisch onderzoek (PMO) bijdragen aan een gezond bedrijf?
  • Hoe gaat het verder na een PMO, hoe vormt het de basis voor een (meerjaren) actieplan gericht op gezondheid en vitaliteit?

Tijdens de interactieve break-out sessie gaat u onder leiding van onze experts praktisch aan de slag met de vervolgacties vanuit het PMO. Het PMO zorgt voor het nodige inzicht in de gezondheid van uw medewerkers, maar nog belangrijker is wat u hiermee doet. De rapportage helpt u om gericht in actie te komen. Zo draagt het PMO bij aan het verbeteren van de gezondheid van uw werknemers en daar profiteert ook uw organisatie van. Na de kennissessie kunt u met de opgedane kennis de vertaling maken naar uw dagelijkse praktijk. Deze sessie is geschikt voor werkgevers, leidinggevenden en/of hr-professionals die meer verdieping willen in dit onderwerp. 

Tijd                   Programma
09.30 uur Inloop
10.00 uur Interactieve sessie door Bob Boom. Aansluitend netwerkgelegenheid 
12.00 uur

Einde

 

Deze kennissessie is op 24 maart bij 't Boshuys (Sonseweg 39 in Best). De routebeschrijving vindt u hier. Tijdens deze kennissessie wordt geen health check aangeboden.

Aanmelden

Kunt u niet in Best?

Kunt u niet deelnemen aan de sessie in Best? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht. 

Locaties en data kennissessies