Kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict' in Eindhoven

kennissessie-eindhoven

Eindhoven trapte op 10 september 2019 af met de eerste kennissessie Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict in een reeks door het land. Tijdens deze sessie stonden ondernemers in Eindhoven en omstreken stil bij het aanpakken van ongewenst gedrag en arbeidsconflicten.

Regiomanager Ingeborg Hettinga ontving de deelnemers  in het kantoor van ArboNed in Son. ArboNed-arts Marlies Bongers en bedrijfsmaatschappelijk werker Joost de Kruijter gaven een toelichting op het complexe thema aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ze beantwoorden diverse vragen uit de zaal over onder andere de mogelijkheden bij escalatie van een conflict, en welke rol speelt de ArboNed professional hierin.

Joost de Kruijter
Bedrijfsmaatschappelijk werker Joost de Kruijter

Helaas, ondanks uitvoerig testen liet de techniek onze professionals in de steek. Gelukkig wisten Marlies en Joost de aandacht steeds professioneel vast te houden en waren de meeste geluiden erg positief na afloop. Er werden veel vragen gesteld en was er interesse maar ook frustratie van werkgevers die graag iets meer willen doen als een werkrelatie in een conflict uitbarst. Het belangrijkste daarbij, volgens Joost: blijf in gesprek met elkaar! Naast deze praktische handvatten gingen de deelnemers naar huis met een goodybag.

Gratis online webinar
Heeft u de kennissessie in Eindhoven gemist en wilt u toch meer horen over dit thema? Meld u dan aan voor ons gratis webinar. U volgt het webinar vanaf uw eigen computer of tablet, live op donderdag 26 september 2019 van 12.00 tot 12.30 uur of kunt het webinar op een ander moment terugkijken.

Inschrijven webinar

Of wellicht past een van onze andere sessies in het land wel in uw agenda?

Meer informatie of hulp nodig?
Meer informatie over het aanpakken van ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten leest u hier. Heeft u hulp nodig van onze arbeids- en organisatiedeskundige? Profiteer dan van onze jubileumactie: in 1,5 uur werkt u samen aan een gezonde werkdruk en een goede sfeer voor € 250 incl. reiskosten, excl. btw.

Meer informatie