Ondernemers uit Enschede en omgeving aan de slag met de RI&E

Ondernemers uit Enschede en omgeving aan de slag met de RI&E

Wat doet de preventiemedewerker precies en hoe werkt het met de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E)? Klanten uit Enschede en omgeving gingen op maandag 17 juni onder begeleiding van ArboNed-experts aan de slag met de RI&E. Deze sessie vond plaats in de mkb-vriendelijkste gemeente Rijssen. 

Blik achter de schermen

De interactieve sessie onder leiding van hoger veiligheidskundige Gert-Jan Oude Aarninkhof en hoger veiligheidskundige en arbeidshygiënist Frank Peters vond plaats bij onze klant Bouwgilde. Salesmanager Joline Schooten opende de sessie en daarna vertelde Gerrit Koster, bedrijfsleider Bouwgilde Rijssen over dit bedrijf en de samenwerking met ArboNed. Een leuke gelegenheid om ook eens een kijkje achter de schermen te krijgen bij een collega-ondernemer uit de regio. 

Risico-inventarisatie en -evaluatie

Deelnemers kregen een presentatie over de RI&E en over de verantwoordelijkheden en voordelen van de preventiemedewerker. Uiteraard was er ruimte voor advies. Een van de aanwezigen was benieuwd naar meer informatie over de toetsing van de RI&E. Gert-Jan Oude Aarninkhof en Frank Peters voeren regelmatig toetsingen uit dus konden met hun ervaring uit de praktijk direct praktische tips geven. 

Meer kennissessies en webinar

Kon u niet deelnemen aan de sessie in Rijssen? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar, wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht.

Locaties en data kennissessies

kennissessie
Consultants Gert-Jan Oude Aarninkhof en Frank Peters beantwoordden vragen over de RI&E
winnaar
Tijdens elke kennissessie maken de aanwezigen kans op één dag gratis Mijn preventie-expert