Gratis kennissessie met health check op 17 maart in Enschede

Gratis kennissessie met health check in Enschede

Gezonde en vitale medewerkers zijn over het algemeen productiever, gaan gelukkiger naar hun werk en leveren meer op. Zo dragen zij bij aan een financieel gezond bedrijf. Hoewel medewerkers zelf hun leefstijl bepalen, kunt u hen wel bewust maken van hun invloed op de eigen gezondheid. Hoe u dat op een laagdrempelige manier doet, vertellen wij u graag tijdens deze interactieve kennissessie. Ook kunt u een gratis health check doen.

Ik kom naar de sessie

Programma

Onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundige Malou Eilering en onze arbeids- en organisatiedeskundige Martin van den Heuvel geven antwoord op vragen zoals:

  • Wat is de invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim?
  • Hoe kan een Preventief medisch onderzoek (PMO) bijdragen aan een gezond bedrijf?
  • Hoe gaat het verder na een PMO, hoe vormt het de basis voor een (meerjaren) actieplan gericht op gezondheid en vitaliteit?

Tijdens de interactieve break-out sessie gaat u onder leiding van onze experts praktisch aan de slag met de vervolgacties vanuit het PMO. Het PMO zorgt voor het nodige inzicht in de gezondheid van uw medewerkers, maar nog belangrijker is wat u hiermee doet. De rapportage helpt u om gericht in actie te komen. Zo draagt het PMO bij aan het verbeteren van de gezondheid van uw werknemers en daar profiteert ook uw organisatie van. Na de kennissessie kunt u met de opgedane kennis de vertaling maken naar uw dagelijkse praktijk. Deze sessie is geschikt voor werkgevers, leidinggevenden en/of hr-professionals die meer verdieping willen in dit onderwerp. 

Tijd                                              Programma
14.30 uur Inloop met mogelijkheid tot inzicht in uw eigen gezondheid via onze korte health check
15.00 uur  Interactieve sessie door Malou Eilering en Martin van den Heuvel. Aansluitend netwerkgelegenheid met mogelijkheid tot health check
17.00 uur

Einde

 

Deze kennissessie is op 17 maart bij het kantoor van HumanCapitalCare (net als ArboNed onderdeel van HumanTotalCare) in Enschede (Calslaan 17, gebouw Linde 61). De routebeschrijving vindt u hier

Korte health check

Nieuwsgierig hoe het met uw eigen gezondheid staat? Voor en na het inhoudelijke gedeelte kunt u een korte health check doen. We testen hierin uw bloeddruk, cholesterol, bloedsuikerwaarde en berekenen uw BMI. Deze persoonlijke health check geeft u ook een inkijk in het wettelijk verplichte Preventief medisch onderzoek. 

Aanmelden

Kunt u niet in Enschede?

Kunt u niet deelnemen aan de sessie in Enschede? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht. 

Locaties en data kennissessies