Kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'

kennissessie-enschede

Op 16 september 2019 werden de ArboNed relaties uit Enschede gastvrij ontvangen bij Selo Groep aan de Asveldweg in Hengelo, voor de kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'.

Na een welkomstwoord door regiomanager Els Visser-Hutten, ontvingen de mkb-relaties in plenaire setting een toelichting van bedrijfsarts Colette Tuntler en bedrijfsmaatschappelijk werker Pauline van Vilsteren over het aanpakken van ongewenst gedrag en arbeidsconflicten binnen het mkb. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden beantwoorden zij diverse vragen over onder andere de omgang met verzuim door conflicten, wat kun je doen als niets meer lijkt te werken en welke rol kan een arbodienst daarin spelen? Zo kregen de deelnemers in een interactieve setting praktische handvatten om beter om te gaan met arbeidsconflicten binnen het eigen bedrijf en zo verzuim te voorkomen.

kennissessie-hengelo

Na een korte introductie over de dienstverlening van het bedrijf Selo door CFO Gerwin Ooms, viel de rondleiding door het bedrijf dat proces- en verpakkingssystemen ontwerpt en bouwt, goed in de smaak bij de mkb-ondernemers uit het oosten. Na het netwerken met een hapje en drankje gingen de deelnemers voorzien van een goodybag en met veel stof tot nadenken, weer naar huis.

kennissessie-hengelo-rondleiding

Overige sessies of gratis online webinar
Kon u niet aanwezig zijn bij de kennissessie en Hengelo en wilt u toch meer horen over dit thema? Wellicht past een van onze andere sessies in het land wel nog in uw agenda?

Kijkt u liever online mee vanaf uw eigen computer of tablet? Dan biedt ons gratis webinar op donderdag 26 september 2019 van 12.00 tot 12.30 uur uitkomst. U kunt dit webinar live volgen of op ieder gewenst moment terugkijken.  

Inschrijven webinar

Meer weten of hulp nodig?
Wilt u meer weten over hoe u ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten kunt aanpakken? Lees dan hier verder.  Of profiteer van onze jubileumactie: in 1,5 uur werkt u samen met onze arbeids- en organisatiedeskundige aan een gezonde werkdruk en een goede sfeer voor € 250 incl. reiskosten, excl. btw.

Lees verder