Heeft u uw arbobeleid op orde?

Start uw NVKL Goed geregeld check

 

U ontdekt:

 • Of u voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

 • Welke risico’s u loopt.

 • Wat u moet regelen als uw werknemers ziek worden.

In een paar minuten inzicht in uw arbobeleid met de gratis Goed geregeld check.

Samenwerking NVKL en ArboNed

De NVKL en ArboNed werken nauw samen. Samen met u pakken we verzuim aan, minimaliseren we risico’s in uw bedrijf, en werken we aan betere gezondheid en meer vitaliteit. Zodat u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is: uw mensen en het succes van uw organisatie.

Voordeel

ArboNed heeft kennis van koudetechniek en klimaatbeheersing, kent uw uitdagingen en heeft ruime ervaring in uw branche. We bieden ondersteuning bij preventie, verzuim, re-integratie én het gezond en fit houden van werknemers. Uw vakmensen zijn immers onmisbaar. Dat kan u jaarlijks een flinke besparing in verzuimkosten opleveren.

NVKL

Goed geregeld check

In een paar minuten vult u de online vragenlijst in. U ontvangt direct advies over hoe u uw arbobeleid nog beter kunt regelen. Belangrijk om te weten, want een actief arbobeleid levert veel op. U werkt aan een prettige, veilige en gezonde werkomgeving en kunt voldoen aan de Arbowet. Zo houdt u uw bedrijf en mensen vitaal en gezond.

Doe de Goed geregeld check

Video ePMO

Voorkom arbeidsrisico's

Volgens de Arbowet moet u een aantal zaken geregeld hebben. Als u de wettelijke verplichte zaken niet goed geregeld heeft, kan dit grote gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Zo lopen uw werknemers mogelijk veiligheids- en gezondheidsrisico’s en is er meer kans op ziekteverzuim. Verzuim verhoogt uw bedrijfskosten en zet de productiviteit onder druk. Bovendien loopt u bij controles het risico op boetes of op het stilleggen van uw bedrijf.

Verplichtingen vanuit de arbowet

 • Beschikken over een Risico-inventarisatie & evaluatie (RI&E) en Plan van aanpak.
 • Beschikken over een ongevallenregistratie.
 • Bijstand door één of meerdere gecertificeerde deskundigen op het gebied van preventie en bescherming.
 • Voeren van een ziekteverzuimbeleid.
 • Beschikken over bedrijfshulpverlening.
 • Beschikken over preventiemedewerker(s).
 • Betrokkenheid van werknemers bij arbobeleid.
 • Verzorgen voorlichting, onderricht en toezicht rondom veilig en gezond werken.

   

Is jouw Arbobeleid goed geregeld?

Je moet als ondernemer risico’s durven nemen. Daarbij moet je zekerheden loslaten en in het diepe duiken, alleen zo kom je tot innovatieve oplossingen. Ondernemen mag tenslotte best een beetje spannend zijn. Behálve als het gaat om de veiligheid en gezondheid van mensen. Dan moeten de zaken goed op orde zijn. Jan Nieuwdorp, accountmanager bij ArboNed, licht toe.

Al ruim 2.500 bedrijven deden de Goed geregeld check.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel ons
030 299 62 77