ArboNed Groningen

Team Groningen

Er staat altijd een vast team voor u klaar

Andere regio?

Regio Groningen

53.1889226, 6.5481384

Assen

Emmen

Hoogeveen

Bekijk de kaart of de routebeschrijving
Telefoonnummer
Adres

Paterswoldseweg 808
9728 BM Groningen
Nederland

Let op! Van 22 maart tot 2 september 2024 wordt er ernstige verkeershinder in heel Groningen verwacht in verband met Operatie Ring Zuid. Hierdoor is onze locatie minder goed bereikbaar. Houdt u rekening met extra reistijd. Op www.operatieringzuid.nl vindt u alle informatie over de verkeershinder en tips om deze te mijden.

Spreekuurlocaties

In regio Groningen


Nieuws

Plan van aanpak bij verzuim opstellen

Plan van aanpak bij verzuim opstellen

Lees meer
gezond en vitaal bedrijf

Gezondheid bevorderen binnen uw bedrijf

Lees meer
Voordelen van het PMO

Dit is waarom al uw medewerkers mee moeten willen doen aan een Preventief medisch onderzoek (PMO)

Lees meer

Keuringen in de regio Groningen

Rijbewijskeuring

Als bestuurder bent u verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Om te mogen rijden moet u daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn, dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. 

Chauffeurskeuring

Bus- of vrachtwagenchauffeurs moeten continu alert zijn en op de juiste manier kunnen reageren op onverwachte situaties. Een periodieke keuring is cruciaal voor de veiligheid van de chauffeur zelf, maar ook voor die van anderen.

PAGO 

Met een PAGO signaleren we gezondheidsrisico’s en lichamelijke afwijkingen. Het lichamelijk zware werk in de bouw brengt risico’s met zich mee, de bedrijfsarts geeft advies en informatie om mogelijke risico’s te voorkomen. Bij ArboNed zijn we van mening dat een PAGO vooral ingezet moet worden om werknemers duurzaam inzetbaar te houden.

Trainingen in de regio Groningen

Training Creëer een sociaal veilige werkomgeving

Als werkgever wilt u uw werknemers een sociaal veilige werkplek bieden. Een werkomgeving waarin uw werknemers respectvol met elkaar omgaan, zichzelf kunnen zijn en fouten mogen maken. En ook een omgeving waar geen plaats is voor grensoverschrijdend gedrag, zoals discriminatie, seksuele intimidatie, agressie of pesten.

50% korting voor een collega*

Training Vertrouwenspersoon

Als werkgever wilt u uw werknemers een sociaal veilige werkplek bieden zonder discriminatie, seksuele intimidatie, agressie of geweld. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon helpt hierbij. De vertrouwenspersoon vangt medewerkers op en begeleidt hen bij een melding of een klacht, geeft advies en verwijst door naar professionele hulpverleners.

50% korting voor een collega*

Training Preventiemedewerker

Heeft uw organisatie al een deskundige preventiemedewerker? Naast dat dit wettelijk verplicht is, helpt een preventiemedewerker ook uw bedrijf gezond te houden. De preventiemedewerker zorgt samen met de werkgever voor goede arbeidsomstandigheden en het voorkomen van ongevallen. Volg nu de praktische training van ArboNed en word binnen één dag preventiemedewerker.

50% korting voor een collega*

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons

050 524 43 00

groningen@arboned.nl

Marjon Veentjer

Regiomanager: Marjon Veentjer