Vitaliteit bevorderen dankzij partnership ArboNed en FC Emmen

Vitaliteit bevorderen dankzij partnership ArboNed en FC Emmen

“De samenwerking met FC Emmen verloopt uitstekend, we geloven er echt in dat we op deze manier kunnen bijdragen aan een gezonde en vitale regio”, zegt senior salesmanager bij ArboNed Barry Boelens. ArboNed is sinds augustus partner van eredivisieclub FC Emmen. Er staan diverse activiteiten op de planning om vitaliteit in de regio te bevorderen.

Partnership

Kerndoel van ArboNed is de mensen die in het midden- en kleinbedrijf (mkb) werken gezonder en vitaler te maken. In het kader van ‘Naoberschap United’ is vitaliteit ook een speerpunt van FC Emmen. Dankzij de samenwerking kan ArboNed nog meer medewerkers in het mkb enthousiasmeren voor sportactiviteiten.

“Het partnership met de eredivisieclub biedt ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om kennissessies te organiseren in een inspirerende omgeving”, zegt Barry Boelens. “In december geven we bijvoorbeeld een workshop over het belang van werkplezier. Hier zijn, naast onze klanten, ook de businessclubleden van FC Emmen van harte welkom. Daarnaast staan er kennissessies gepland rond de thema’s preventiemedewerker en lifestyle.”

Uiteraard betekent het partnership ook dat relaties van ArboNed de thuiswedstrijden van FC Emmen kunnen bezoeken. “En de relaties die dat al hebben gedaan, zijn heel enthousiast. Zeker als men hoort dat we meer doen en dat we ons concreet inzetten voor de regio.”

Naoberschap United

Met Naoberschap United legt FC Emmen de verbinding met de samenleving. Via concrete projecten en activiteiten zet FC Emmen zijn regionale impact als profclub constructief in. Bij het uitvoeren van diverse projecten, maakt de club gebruik van de kennis en expertise van maatschappelijke partners, zoals ArboNed.

“FC Emmen ziet ons als een hele betrokken partij”, vertelt Boelens. “Wij willen dat onze samenwerking tot succes leidt, zowel op, als buiten het veld! Vooralsnog staat FC Emmen er goed voor in de eredivisie en ook onze doelstelling – bijdragen aan een gezonde en vitale regio – zien we zeer positief in.”