Kennissessie Van Werkstress naar Werkplezier in FC Emmen stadion

Kennissessie werkstress in FC Emmen stadion

Na analyse van onze verzuimcijfers bleek het al: werkstress is beroepsziekte nummer 1. En het blijft stijgen. Van het langdurend verzuim (langer dan 6 weken) valt 34% van medewerkers in het mkb (tot 200 medewerkers) uit als gevolg van psychische klachten. Dit was in 2016 nog 30%. Als MKB-speler en expert op het gebied van psychische verzuim helpt ArboNed ondernemers verzuim door werkstress te voorkomen. 

Gratis kennissessie

Wij ondersteunen bij het verlagen en voorkomen van verzuim door werkstress met praktische tips, een toolkit en tijdens de Week van de Werkstress gratis, regionale kennissessies 'Van Werkstress naar Werkplezier'. Tijdens de kennissessie in De Oude Meerdijk, het voetbalstadion van FC Emmen waar ArboNed trotse partner van is, scheen de zon op het voetbalveld. In onze skybox trapte onze regiomanager Marjon Veentjer af om daarna het woord te geven aan onze arbeids- en organisatieconsultant Ronald Klee. Hij ging dieper in op de toenemende verzuimcijfers in het langdurig psychisch verzuim, gaf stellingen waar de deelnemers in groepjes met elkaar over in gesprek gingen en werden er praktische tips gedeeld. Afsluitend was er een rondleiding door het stadion. 

kennissessie werkstress FC Emmen

Afsluitend was er de mogelijkheid om te netwerken en onderling verder te praten over dit uitgebreide onderwerp. Uiteraard stonden ook bij deze sessie weer de goodiebags klaar voor de deelnemers om mee te nemen.

kennissessie van werkstress naar werkplezier bij FC Emmen

ArboNed helpt

Benieuwd hoe u verzuim door werkstress kunt voorkomen? Op onze speciale pagina over werkstress vindt u meer achtergrondinformatie en tips. Uiteraard staan onze experts ook altijd voor u klaar in de regio. Neem hiervoor direct contact met ons op via groningen@arboned.nl of 050 524 43 00.

Voorkom uitval door stress